Angielski zawodowy

 0    55 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
sałatki
rozpocznij naukę
salads
wegetarianin
rozpocznij naukę
vegetarian
sos do sałatek
rozpocznij naukę
dressing
zamieszanie przez podrzucanie
rozpocznij naukę
tossed
miks sałat
rozpocznij naukę
greens
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
domowy
rozpocznij naukę
house
majonez
rozpocznij naukę
mayonnaise
warstwa w sałatce
rozpocznij naukę
body
szpinak
rozpocznij naukę
spinach
sos winegre
rozpocznij naukę
vinaigrette
grzank
rozpocznij naukę
cratons
ozdobić
rozpocznij naukę
granish
oliwa z oliwek
rozpocznij naukę
olive oil
grzanka
rozpocznij naukę
crouton
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
polegać na
rozpocznij naukę
depend on
prowadzić
rozpocznij naukę
advise
alternatywą
rozpocznij naukę
alternative
dostępny
rozpocznij naukę
available
przystawka
rozpocznij naukę
appetiler
włączając coś
rozpocznij naukę
including
posiekane
rozpocznij naukę
chopped
szczypiorek
rozpocznij naukę
chires
Na wierzchu z
rozpocznij naukę
it's topped vith
wypełniane
rozpocznij naukę
filting
cierpki
rozpocznij naukę
tangy
danie główne USA przystawka UK
rozpocznij naukę
entrèe
zmienić podmienic
rozpocznij naukę
substitute
posypać
rozpocznij naukę
sprinlle
grillować
rozpocznij naukę
grill
węgiel drzewny
rozpocznij naukę
charcoal
patelnia grilowa
rozpocznij naukę
grill pan
płyta grzewcza
rozpocznij naukę
stovetop
blat do grillowania
rozpocznij naukę
flattop
opiekać
rozpocznij naukę
broil
blacha do pieczenia
rozpocznij naukę
broiler pan
urządzenie do opiekania
rozpocznij naukę
flame broiler
opiekanie z 2 stron
rozpocznij naukę
two side grilling
nad węglem
rozpocznij naukę
charbroiled
patelnia do opieka
rozpocznij naukę
broiler pan
sztuka kulinarna
rozpocznij naukę
culinary craft
tradycyjne
rozpocznij naukę
conventional
zapewnić
rozpocznij naukę
To ensure
pieczeń
rozpocznij naukę
roast
pośredni
rozpocznij naukę
indirect
duszone
rozpocznij naukę
dry heat
fastrygować
rozpocznij naukę
baste
karmelizacja
rozpocznij naukę
caramelization
powolne zapiekanie w niskiej temp.
rozpocznij naukę
slow-roasting
kruche (mięso)
rozpocznij naukę
tender
otwarte pieczenie
rozpocznij naukę
open roasting
rożen
rozpocznij naukę
rotisserie
szpikulec
rozpocznij naukę
spit
równo
rozpocznij naukę
evenly

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.