SBX

 0    44 fiszki    michal7892
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie język polski Odpowiedź język polski
Wymień naczelne wartości
rozpocznij naukę
Orientacja na klienta Doskonałość operacyjna Ambitne cele Informacja zwrotna Zobowiązanie wobec ludzi Pozytywna energia Można na nas polegać Zyskowność
Misja Starbucks
rozpocznij naukę
Inspirować i rozwija ludzi w każdej chwili - jeden człowiek, jedna kawa, jedno miejsce.
Nasze wartości
rozpocznij naukę
Kultura serdeczności i przynależności; Działąmy z odwagą, podważamy status quo i odnajdujemy nowe drogi; jesteśmy autentyczni; dajemy z siebie to co najlepsze we wszystkim co robimy
MEMR
rozpocznij naukę
Uśmiechnij się, Przywitaj się uprzejmie, Poznaj imię i ulubione produkty gościa, Załóż że każdy działa w dobrej wierze, powiedz dziękuję
PHC
rozpocznij naukę
48h pre mix, 50/50 16h
Java chips
rozpocznij naukę
7 dni
shot espresso
rozpocznij naukę
10s
matcha
rozpocznij naukę
7 dni
1/2
rozpocznij naukę
half/decaf w decafie
czas 2 shotow
rozpocznij naukę
18-23
shot kompozycja
rozpocznij naukę
crema, body, serce 45ml
wysokość od podłogi
rozpocznij naukę
15cm
temp lodówek
rozpocznij naukę
1,5-5 C
temp mleka
rozpocznij naukę
65-77
kids
rozpocznij naukę
do 54
xhot
rozpocznij naukę
77-90
przelew
rozpocznij naukę
120(1,2l) 170 (2,5l) 250 (5,4L)
mocha
rozpocznij naukę
15ml
white mocha
rozpocznij naukę
12,5ml
chai
rozpocznij naukę
20ml
cbs mocha
rozpocznij naukę
7,5ml
frap
rozpocznij naukę
13,5ml
psl
rozpocznij naukę
10ml
ebs
rozpocznij naukę
ebs7,5ml
decaf frappucino
rozpocznij naukę
1/2/3
shot frappucino
rozpocznij naukę
1/2/3
zapasy
rozpocznij naukę
na stanowisku, foh, boh
teavana
rozpocznij naukę
1l gorącej wody, 5min
metody dekofeinizacji
rozpocznij naukę
bezpośredniego kontaktu, swiss water, naturalna
bezpośredniego kontaktu
rozpocznij naukę
opisz
swiss water
rozpocznij naukę
opisz
metoda naturalna dekofeinizacji
rozpocznij naukę
opisz
z czego składa się ziarno
rozpocznij naukę
opisz wygląd
metody obróbki
rozpocznij naukę
mokra, półmokra, sucha
met. mokra
rozpocznij naukę
opisz
met. półmokra
rozpocznij naukę
opisz
met. sucha
rozpocznij naukę
opisz
fundamenty latte art
rozpocznij naukę
szybkość, odległość, rozmieszczenie, kąt -45
model latte
rozpocznij naukę
listen, apologize, try to make it right, thank, ensure satisfaction
4 fundamenty kawy
rozpocznij naukę
świeżość, proporcje, stopień zmielenia, woda
fundamenty herbaty
rozpocznij naukę
świeżość, woda, temperatura, czas parzenia
rutyna pos
rozpocznij naukę
przywitaj, opisz, wprowadź, skompletuj, rozlicz, zakończ
coffee tasting
rozpocznij naukę
powąchaj, siorbnij, zlokalizuj, opisz
właściwości kawy
rozpocznij naukę
aromat, kwasowość, body, smak

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.