preparación de carne y embutidos

 0    27 fiszek    idac2000
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
filet
rozpocznij naukę
el filete
schab
rozpocznij naukę
el lomo
polędwica
rozpocznij naukę
el solomillo
wątróbka
rozpocznij naukę
hígado
nerki
rozpocznij naukę
los riñones
mostek
rozpocznij naukę
falda (de ternera)
szynka
rozpocznij naukę
el jamón
żeberka
rozpocznij naukę
costillas
żołądek
rozpocznij naukę
el estómago
stek
rozpocznij naukę
el bistec
skrzydełka
rozpocznij naukę
alas/alitas
udo
rozpocznij naukę
el muslo, contramuslo
pierś
rozpocznij naukę
el pecho/pechuga
krew
rozpocznij naukę
la sangre
kciuk
rozpocznij naukę
el pulgar
kiełbasa
rozpocznij naukę
chorizo
szynka, parmeńska"
rozpocznij naukę
jamón serrano
szynka gotowana
rozpocznij naukę
jamón dulce
policzek
rozpocznij naukę
la mejilla
nadgarstek
rozpocznij naukę
la muñeca
biodro
rozpocznij naukę
la cadera
mortadela
rozpocznij naukę
la mortadela
kiełbaska
rozpocznij naukę
la salchicha
parówka
rozpocznij naukę
frankfurt
szyja
rozpocznij naukę
el cuello
pasztet
rozpocznij naukę
el paté
sobrasada
rozpocznij naukę
sobrasada

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.