Moja lekcja

 0    22 fiszki    guest2118536
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
gotować
rozpocznij naukę
pochieren
wrzeć
rozpocznij naukę
sieden
dusić
rozpocznij naukę
dünsten
gotować na parze
rozpocznij naukę
dämpfen
piec
rozpocznij naukę
backen
usmażyć na głębokim tłuszczu
rozpocznij naukę
frittieren
smażyć
rozpocznij naukę
braten
podsmażyć
rozpocznij naukę
schwenken
obróbka cieplna
rozpocznij naukę
das Garen
obróbka
rozpocznij naukę
Bearbeitung
przygotowanie
rozpocznij naukę
Vorbereitung
doprawianie
rozpocznij naukę
Fertigstellen
kąpiel tłuszczu
rozpocznij naukę
Fettbad
sól
rozpocznij naukę
das Salz, -
panierka
rozpocznij naukę
die Kruste
surowe ciasto
rozpocznij naukę
die Teige
ciecz
rozpocznij naukę
die Flüssigkeit
produkty żywnościowe
rozpocznij naukę
Nahrungsmittel
para wodna
rozpocznij naukę
der Wasserdampf
przykryte naczynie
rozpocznij naukę
gefäß
w małym tłuszczu
rozpocznij naukę
in wenig Fett
ocet
rozpocznij naukę
der Essig

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.