Moja lekcja

 0    31 fiszek    guest2128221
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
wołowina
rozpocznij naukę
beef
zapiekanka
rozpocznij naukę
casserole
kuchnia jako sposób gotowania
rozpocznij naukę
cuisine
skropić
rozpocznij naukę
drizzle
płatek
rozpocznij naukę
flake
soczyste mięso
rozpocznij naukę
juicy meat
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
baranina
rozpocznij naukę
mutton
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
zapiekanka z sera i tartej bułki
rozpocznij naukę
ramekin
krwisty sreddnio dobrze wysmazony stek
rozpocznij naukę
rare medium well-done steak
rondel
rozpocznij naukę
skillet
zapiekanka
rozpocznij naukę
timbale
przewracac
rozpocznij naukę
toss
naczynie
rozpocznij naukę
utensil
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
skladniki odżywcze
rozpocznij naukę
nutrition
wyposażenie
rozpocznij naukę
equipment
pieczenie
rozpocznij naukę
baking
konserwowanie
rozpocznij naukę
canning
produkty mleczne
rozpocznij naukę
dairy products
płatki śniadaniowe
rozpocznij naukę
cereals
patelnie
rozpocznij naukę
pans
narzędzia kuchenne
rozpocznij naukę
kitchen tools
przystawki
rozpocznij naukę
starters
gotowanie na parze
rozpocznij naukę
steaming
prażenie
rozpocznij naukę
roasting
duszenie
rozpocznij naukę
stewing
smażenie
rozpocznij naukę
frying
grillowanie
rozpocznij naukę
barbecuing
pieczenie na rożnie
rozpocznij naukę
grilling

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.