żytnie, kruche ciastka

 0    35 fiszek    martaroclawska
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
foremka
rozpocznij naukę
skimmel
kandyzować
rozpocznij naukę
konfekt
jaglany
rozpocznij naukę
hirse
kokosowy
rozpocznij naukę
kokosnød
kukurydziany
rozpocznij naukę
majs
likier
rozpocznij naukę
likør
autorka
rozpocznij naukę
forfatter
kulinarny
rozpocznij naukę
kulinarisk
dynia
rozpocznij naukę
græskar
wpis
rozpocznij naukę
indgang
ziarno
rozpocznij naukę
korn
hibiskus
rozpocznij naukę
hibiscus
bazylia
rozpocznij naukę
basilikum
razowy
rozpocznij naukę
fuldkornsmel
skondensować
rozpocznij naukę
kondensere
kakaowiec
rozpocznij naukę
kakao
bakalie
rozpocznij naukę
delikatesser
homogenizować
rozpocznij naukę
homogenisere
agrest
rozpocznij naukę
stikkelsbær
krajanka
rozpocznij naukę
skiver
tortowy
rozpocznij naukę
kage
natka
rozpocznij naukę
persille
kardamon
rozpocznij naukę
kardemomme
Makówka
rozpocznij naukę
Makowka
szt
rozpocznij naukę
stk
koperek
rozpocznij naukę
dild
agawa
rozpocznij naukę
agave
rabarbar
rozpocznij naukę
rabarber
marakuja
rozpocznij naukę
passionsfrugt
szczypiorek
rozpocznij naukę
purløg
zakwas
rozpocznij naukę
surdej
zakwas
rozpocznij naukę
surdej
serniczek
rozpocznij naukę
ostekage
gryczany
rozpocznij naukę
boghvede
marznąć
rozpocznij naukę
fryse

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.