zawodowy

 0    35 fiszek    guest2461679
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
przechowywanie
rozpocznij naukę
storage
trzymać pod reką
rozpocznij naukę
keep on hand
jak tylko/ zaraz po
rozpocznij naukę
once
zbierać
rozpocznij naukę
pick
ostatni/trwać
rozpocznij naukę
last
puszka
rozpocznij naukę
can
przygotowywanie
rozpocznij naukę
preparation
całkowicie/dokładnie
rozpocznij naukę
thoroughly
szczególnie
rozpocznij naukę
especially
pod ziemią
rozpocznij naukę
underground
zawierać
rozpocznij naukę
include
warzywa korzeniowe
rozpocznij naukę
root vegetables
warzywa bulwiaste
rozpocznij naukę
tuber vegetables
wiekszość
rozpocznij naukę
most
natychmiast
rozpocznij naukę
immediately
usunąć/wyjąć
rozpocznij naukę
remove
jednakże/ jakkolwiek
rozpocznij naukę
however
warzywa liściaste
rozpocznij naukę
leafy vegetables
rozmrażać
rozpocznij naukę
thaw
warzywa kwiatowe
rozpocznij naukę
inflorescent vegetable
w szczegulności
rozpocznij naukę
in particular
wygląd
rozpocznij naukę
apperance
wartości odżywcze
rozpocznij naukę
nutritional values
smak
rozpocznij naukę
flavour
wzmacniać
rozpocznij naukę
enhance
cebulowe warzywa
rozpocznij naukę
bult vegetable
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
dodać
rozpocznij naukę
add
warzywa łodygowe
rozpocznij naukę
stalk vegetables
mieć skłonność
rozpocznij naukę
tend to
twardy/ trudny
rozpocznij naukę
tough
te
rozpocznij naukę
these
wymagać/potrzebować
rozpocznij naukę
require
rozgotować
rozpocznij naukę
overcook
blanszować
rozpocznij naukę
blanch

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.