zawodowy 2

 0    54 fiszki    julasys
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
dodatki fałszujące, rozcieńczające
rozpocznij naukę
adulterants
ciemne piwo
rozpocznij naukę
ale
anyżówka
rozpocznij naukę
anisette
przeciwzapalny
rozpocznij naukę
anti-inflammatory
wygląd
rozpocznij naukę
appearance
jabłko
rozpocznij naukę
apple
arak
rozpocznij naukę
arrack
karczoch
rozpocznij naukę
artichoke
galareta
rozpocznij naukę
aspic
awokado
rozpocznij naukę
avocado
proszek do pieczenia
rozpocznij naukę
baking powder
soda oczyszczona
rozpocznij naukę
baking soda
tortownica
rozpocznij naukę
baking tin
jęczmień, kasza jęczmienna
rozpocznij naukę
barley
liść laurowy
rozpocznij naukę
bay leaf
wołowina
rozpocznij naukę
beef
piwo
rozpocznij naukę
beer
burak
rozpocznij naukę
beet
blender
rozpocznij naukę
blender
barszcz
rozpocznij naukę
borsch
chleb
rozpocznij naukę
bread
bułka tarta
rozpocznij naukę
breadcrumbs
brandy
rozpocznij naukę
brandy
brokuły
rozpocznij naukę
broccoli
rosół
rozpocznij naukę
broth
gryka
rozpocznij naukę
buckwheat
maślanka
rozpocznij naukę
buttermilk
kapusta
rozpocznij naukę
cabbage
Kapuśniak
rozpocznij naukę
cabbage soup
kawa z mlekiem
rozpocznij naukę
café au lait
kawa czarna
rozpocznij naukę
Cafe noir
z kofeiną
rozpocznij naukę
caffeinated
calzone
rozpocznij naukę
Calzone
rzepak
rozpocznij naukę
canola
tusza
rozpocznij naukę
carcass
karp
rozpocznij naukę
carp
cukier puder
rozpocznij naukę
caster sugar
sum
rozpocznij naukę
catfish
szapan
rozpocznij naukę
champagne
pieczarka polna
rozpocznij naukę
champignon
kurka
rozpocznij naukę
chanterelle
ser
rozpocznij naukę
cheese
wiśnia
rozpocznij naukę
cherry
gąska
rozpocznij naukę
chevalier
kurczak
rozpocznij naukę
chicken
czekolada
rozpocznij naukę
chocolate
ciasto ptysiowe
rozpocznij naukę
choux pastry
rostbef
rozpocznij naukę
chuck
cynamon
rozpocznij naukę
cinnamon
goździki
rozpocznij naukę
cloves
przykryć (warstwą)
rozpocznij naukę
coat
kakao
rozpocznij naukę
cocoa
koktajl
rozpocznij naukę
coctail
kokos
rozpocznij naukę
coconut

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.