JOZ

 0    56 fiszek    guest2509492
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
spleśniały
rozpocznij naukę
mouldy
baranina
rozpocznij naukę
mutton
owies
rozpocznij naukę
oat
ośmiornica
rozpocznij naukę
octopus
zapach
rozpocznij naukę
odour
ostryga
rozpocznij naukę
oyster
naleśnik
rozpocznij naukę
pancake
stolnica
rozpocznij naukę
pastry board
szczupak
rozpocznij naukę
pike
ziele angielskie
rozpocznij naukę
pimento
owoc granatu
rozpocznij naukę
pomegranate
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
pigwa
rozpocznij naukę
quince
żeberko
rozpocznij naukę
rib
ryż
rozpocznij naukę
rice
płukać
rozpocznij naukę
rinse
kasza gryczana
rozpocznij naukę
roasted buckwheat
wałek do ciasta
rozpocznij naukę
rolling pin
wcierać
rozpocznij naukę
rub in
żyto
rozpocznij naukę
rye
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
łuski
rozpocznij naukę
scales
jajecznica
rozpocznij naukę
scrambled eggs
skorupiaki, małże, owoce morza
rozpocznij naukę
shellfish
krewetki
rozpocznij naukę
shrimp
pojędwica wołowa
rozpocznij naukę
sirloin
sola
rozpocznij naukę
sole
posypywać
rozpocznij naukę
sprinkle
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
miękki
rozpocznij naukę
tender
przycinać
rozpocznij naukę
trim off
flaki
rozpocznij naukę
tripe
pstrąg
rozpocznij naukę
trout
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
wino ziołowe
rozpocznij naukę
vermouth
wafel
rozpocznij naukę
wafer
pszenica
rozpocznij naukę
wheat
mąka pszenna
rozpocznij naukę
wheat flour
arak
rozpocznij naukę
arrack
galareta
rozpocznij naukę
aspic
jęczmień
rozpocznij naukę
barley
liść laurowy
rozpocznij naukę
bay leaf
wołowina
rozpocznij naukę
beef
burak
rozpocznij naukę
beet
barszcz
rozpocznij naukę
borsch
bułka tarta
rozpocznij naukę
breadcrumbs
rosół
rozpocznij naukę
broth
karp
rozpocznij naukę
carp
cukier puder
rozpocznij naukę
caster sugar
goździki
rozpocznij naukę
cloves
przykryć (warstwą)
rozpocznij naukę
coat
dorsz
rozpocznij naukę
cod
kuskus
rozpocznij naukę
couscous
przecinać wzdłuż i wszerz
rozpocznij naukę
crisscross
kotlet
rozpocznij naukę
cutlet
filetować
rozpocznij naukę
debone

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.