jnz HACCP

 0    34 fiszki    guest2530768
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
stan
rozpocznij naukę
die Beschaffenheit
przeprowadzenie
rozpocznij naukę
die Durchführung
wymóg higieniczny
rozpocznij naukę
die Hygienevorschrift
warunki prowadzenia
rozpocznij naukę
Lenkungsbedingungen
jakość
rozpocznij naukę
die Qualität
wyposażenie techniczne
rozpocznij naukę
die technische Ausstattung
transport produktów spożywczych
rozpocznij naukę
der Transport von Lebensmitteln
postępowanie z czymś
rozpocznij naukę
der Umgang
badanie
rozpocznij naukę
die Untersuchung
zaopatrzenie w wodę
rozpocznij naukę
die Wasserversorgung
załącznik
rozpocznij naukę
die Anlage
dowód osobisty
rozpocznij naukę
der Ausweis
wymagać
rozpocznij naukę
benötigen
kształcenie zawodowe
rozpocznij naukę
die Berufsausbildung
zatrudniony
rozpocznij naukę
der Beschäftigte
ubieganie się
rozpocznij naukę
bewerben sich
kandydat, ubiegający się o pracę
rozpocznij naukę
der Bewerber
ubieganie się o posadę
rozpocznij naukę
Bewerbung um eine Stelle
podanie o pracę
rozpocznij naukę
die Bewerbungsschreiben
znajomość technik informatyczno-komunikacyjnych
rozpocznij naukę
EDV-Kenntnisse
ukończone wykształcenie zawodowe
rozpocznij naukę
eine abgeschlossene Berufsausbildung
doświadczenie
rozpocznij naukę
die Erfahrung
umiejętność
rozpocznij naukę
die Fähigkeit
elastyczny, zdolny do przystosowania się
rozpocznij naukę
flexibel
znajomość języków obcych
rozpocznij naukę
Fremdsprachenkenntnisse
współpracownik
rozpocznij naukę
der Mitarbeiter
praktyka
rozpocznij naukę
das Praktikum
regularne szkolenia
rozpocznij naukę
regelmäßiges Schulungen
pracować na etacie
rozpocznij naukę
Vollzeit arbeiten
pracować na pół etatu
rozpocznij naukę
Teilzeit arbeiten
pełnowymiarowy dzień pracy
rozpocznij naukę
der Vollzeit-Arbeitstag
rozmowa kwalifikacyjna
rozpocznij naukę
das Vorstellungsgespräch
świadectwo
rozpocznij naukę
das Zeugnis
zadowolenie
rozpocznij naukę
die Zufriedenheit

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.