Moja lekcja

 0    20 fiszek    guest2547777
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
1
rozpocznij naukę
cows are milked
2
rozpocznij naukę
Fat is removed
3
rozpocznij naukę
the starter culture is added
4
rozpocznij naukę
The milk is heated for 20 minutes to 30 degrees
5
rozpocznij naukę
rennet is added
6
rozpocznij naukę
The milk is coagulated
7
rozpocznij naukę
the curd is cut into smaller pieces
8
rozpocznij naukę
the mixture is stirred until the curd is detached from the whey
9
rozpocznij naukę
the cheese grains are removed
10
rozpocznij naukę
the molds are filled with the suks of curd
11
rozpocznij naukę
the whey is removed
12
rozpocznij naukę
cheese blocks are formed
13
rozpocznij naukę
the pieces of cheese are turned over
14
rozpocznij naukę
the excess cheese is trimmed off
15
rozpocznij naukę
the cheese soaked to make it firm and hardened
16
rozpocznij naukę
the maturation process take 6 months
17
rozpocznij naukę
each piece of cheese is often turned over so that it matures evenly
18
rozpocznij naukę
the surface of the cheese is cleaned
19
rozpocznij naukę
the pieces of cheese are drying on the sides
20
rozpocznij naukę
they are edible for 10 years

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.