pieczenie

 0    19 fiszek    guest2536012
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
węglowodany
rozpocznij naukę
carbs
pieczeń
rozpocznij naukę
roast
płynne ciasto
rozpocznij naukę
runny batter
mąka
rozpocznij naukę
flour
ubity
rozpocznij naukę
whisked
odpoczynek
rozpocznij naukę
rest
tłuszcz wołowy
rozpocznij naukę
Beef drippings
smalec
rozpocznij naukę
lard
pęcznieje
rozpocznij naukę
puffs up
cząber / słony, pikantny
rozpocznij naukę
savory
lepki, klejący
rozpocznij naukę
sticky
chrupiący
rozpocznij naukę
crispy
brzeg
rozpocznij naukę
edge
mąka uniwersalna
rozpocznij naukę
all-purpose flour
zbierać
rozpocznij naukę
gather
składniki
rozpocznij naukę
ingredients
całkowicie, dokladnie
rozpocznij naukę
thoroughly
przesiać
rozpocznij naukę
sift
smak
rozpocznij naukę
flavour

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.