Pytanie |
Odpowiedź |
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ubijać za pomocą miksera lub trzepaczki rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
u/piec, przypiec (mięso na ruszcie) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
potrawa duszona na małym ogniu rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
siekać, krajać, szatkować; kotlet rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
konserwować, solić, wędzić rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
smażenie w głębokim tłuszczu rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
natłuszczać, smarować tłuszczem rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ziemniak pieczony w mundurku rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
potrawka/gulasz z jagnięciny rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
mleć np. ziarno (rozcierać na mąkę) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
mleć (rozdrabniać na miazgę, np. mięso) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
marynata, marynować, kisić, peklować rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
gotować jajko bez skorupki (w koszulce) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
konserwować, robić przetwory rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
podsmażać mięso do zbrązowienia na wysokim ogniu rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ciąć na plasterki; kromka, plaster rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
smażyć mieszając na dużym ogniu rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
ubijać (trzepaczką, np. pianę) rozpocznij naukę
|
|
|
|
|