UNIT 4 Część 3

 0    35 fiszek    makssoja
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
lokalne produkty
rozpocznij naukę
local produce
dietetyk
rozpocznij naukę
nutritionist
żywnośc organiczna
rozpocznij naukę
organic food
wlać
rozpocznij naukę
pour
sardynki
rozpocznij naukę
sardines
trzydaniowy posiłek
rozpocznij naukę
three course meal
weganin
rozpocznij naukę
vegan
ciepły
rozpocznij naukę
warm
sektor rolny
rozpocznij naukę
agricultural sector
pomagać
rozpocznij naukę
assist
wykwalifikowany kucharz
rozpocznij naukę
chef
wyrzucone
rozpocznij naukę
discarded
termin wykonania
rozpocznij naukę
due date
zużycie energii
rozpocznij naukę
Energy consumption
termin ważności
rozpocznij naukę
expiry date
patelnia
rozpocznij naukę
frying pan
światowe statystyki
rozpocznij naukę
global statistics
zdrowy tryb życia
rozpocznij naukę
healthy lifestyle
spożycie przez ludzi
rozpocznij naukę
human consumption
zachęta
rozpocznij naukę
incentive
odpady przemysłowe
rozpocznij naukę
industrial waste
resztki
rozpocznij naukę
leftovers
przemysł wytwórczy
rozpocznij naukę
manufacturing industry
mieszanka
rozpocznij naukę
mixture
pożywny, odżywczy
rozpocznij naukę
nutritious
piekarnik
rozpocznij naukę
oven
garnek
rozpocznij naukę
pan
przepis
rozpocznij naukę
recipe
normy bezpieczeństwa
rozpocznij naukę
safety standards
zalecana data sprzedaży
rozpocznij naukę
sell-by date
podać
rozpocznij naukę
serve
łyżka
rozpocznij naukę
spoon
wyrzucić
rozpocznij naukę
throw away
odpady, marnować
rozpocznij naukę
waste

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.