Angielski

 0    49 fiszek    marcel200302
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
rozgotowany
rozpocznij naukę
overdone
kruchy
rozpocznij naukę
crisp
rozmoczony
rozpocznij naukę
soggy
smażony
rozpocznij naukę
fried
rozspływający się w ustach
rozpocznij naukę
mauth-watering
stony
rozpocznij naukę
savoury
słodkie wypieki
rozpocznij naukę
sweet baked
pyszny
rozpocznij naukę
delicious
przepyszny
rozpocznij naukę
scrumptious
suchy
rozpocznij naukę
dry
przesłodzony
rozpocznij naukę
sickly-sweet
ohydny
rozpocznij naukę
disgusting
wyśmienity
rozpocznij naukę
delectable
gotowany na parze
rozpocznij naukę
steamed
pyszny
rozpocznij naukę
moreish
delikatny
rozpocznij naukę
tender
wilgotny
rozpocznij naukę
moist
ostry
rozpocznij naukę
spicy
mdły
rozpocznij naukę
bland
soczysty z grila
rozpocznij naukę
succulent grilled
odrażający
rozpocznij naukę
revolting
pieczony
rozpocznij naukę
roast
twardy
rozpocznij naukę
tough
grudkowaty
rozpocznij naukę
lumpy
gotowany
rozpocznij naukę
boiled
śmierdzące
rozpocznij naukę
smelly
łakomczów
rozpocznij naukę
foody
wyśmienity
rozpocznij naukę
gourmet
wyrzucić
rozpocznij naukę
bin
data ważnosci
rozpocznij naukę
sell-by date
jadalny
rozpocznij naukę
edible
zepsuc się
rozpocznij naukę
goes off
zbędny
rozpocznij naukę
excess
banki żywności
rozpocznij naukę
food banks
resztki
rozpocznij naukę
leftorevs
wyrzucać coś
rozpocznij naukę
dispose of
zajadać się czymś
rozpocznij naukę
feasted on
zafascynowac się
rozpocznij naukę
get hooked
połącz surowe składniki
rozpocznij naukę
combine raw ingredients
żółtko i zioła
rozpocznij naukę
egg yolk and herbs
podejście do
rozpocznij naukę
approach to
opracowac styl gotowania
rozpocznij naukę
derelop a cooking style
dynamiczny
rozpocznij naukę
high-energy
wychwalony
rozpocznij naukę
highly recimmended
ryzykowny
rozpocznij naukę
high-risk
nowoczesny
rozpocznij naukę
modern-day
otwarty
rozpocznij naukę
open - minded
pewny siebie
rozpocznij naukę
self - confident
dobrze znany
rozpocznij naukę
well - known

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.