Moja lekcja

 0    18 fiszek    guest2673206
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
smażyć na głębokim tłuszczu
rozpocznij naukę
Frittieren
smażyć
rozpocznij naukę
braten
piec
rozpocznij naukę
backen
podsmażyć
rozpocznij naukę
schwenken
gotować na małym ogniu
rozpocznij naukę
garen
obróbka
rozpocznij naukę
die Bearbeitung
przygotować
rozpocznij naukę
die Vorbereitung
kończyć
rozpocznij naukę
Fertigstellen
głowa
rozpocznij naukę
der Kopf, die Köpfe
skrzela
rozpocznij naukę
die Kiemen
płetwa grzbietowa
rozpocznij naukę
die Rückenflosse
płetwa ogonowa
rozpocznij naukę
die Schwanzflosse
Płetwa odbytowa
rozpocznij naukę
die Analflosse
płetwa brzuszna
rozpocznij naukę
die Bauchflosse
gotować w małej ilości wody
rozpocznij naukę
pochieren
gotować do wrzenia
rozpocznij naukę
sieden
dusić
rozpocznij naukę
dünsten
gotować na parze
rozpocznij naukę
dämpfen

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.