Moja lekcja

 0    39 fiszek    wiktoriadomanska2016
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
chudy
rozpocznij naukę
lean
danie główne
rozpocznij naukę
main course
łagodny
rozpocznij naukę
mild
talerz
rozpocznij naukę
plate
rzodkiewka
rozpocznij naukę
radish
surowy
rozpocznij naukę
raw
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
piec
rozpocznij naukę
roast
zepsuty
rozpocznij naukę
rotten
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
sól
rozpocznij naukę
salt
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
wołowina
rozpocznij naukę
beef
zdrowa dieta
rozpocznij naukę
balanced diet
chrupiący
rozpocznij naukę
crispy
suszony
rozpocznij naukę
dried
napój gazowany
rozpocznij naukę
fizzy drink
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
wlać
rozpocznij naukę
pour
sektor rolny
rozpocznij naukę
agricultural sector
wyrzucone
rozpocznij naukę
discarted
termin wykonania
rozpocznij naukę
due date
zużycie energii
rozpocznij naukę
Energy consumption
termin ważności
rozpocznij naukę
expiry date
odpady żywnościowe
rozpocznij naukę
food waste
patelnia
rozpocznij naukę
frying pan
zachęta
rozpocznij naukę
incentive
odpady przemysłowe
rozpocznij naukę
industrial waste
resztki
rozpocznij naukę
leftovers
przemysł wytwórczy
rozpocznij naukę
manufacturing industry
pożywny
rozpocznij naukę
nutritious
piekarnik
rozpocznij naukę
oven
garnek
rozpocznij naukę
pan
wyrzucić
rozpocznij naukę
throw away
obrać
rozpocznij naukę
peel
potrzeby żywieniowe
rozpocznij naukę
dietary needs
kurs gotowania
rozpocznij naukę
cookery course
sposob gotowania
rozpocznij naukę
cuisine
mieć alergie na
rozpocznij naukę
be allergic to

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.