Moja lekcja

 0    24 fiszki    klaudiamorawiec8
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
chudy (o mięsie)
rozpocznij naukę
lean
talerz
rozpocznij naukę
a plate
rzodkiewka
rozpocznij naukę
a radish
surowy
rozpocznij naukę
raw
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
zgniły
rozpocznij naukę
rotten
przystawka
rozpocznij naukę
a starter
kukurydza
rozpocznij naukę
sweetcorn
niedojrzaly
rozpocznij naukę
unripe
wołowina
rozpocznij naukę
beef
suszony
rozpocznij naukę
dried
grymaśny
rozpocznij naukę
fussy
podgrzać
rozpocznij naukę
heat
dietetyk
rozpocznij naukę
a nutritionist
nalać
rozpocznij naukę
pour
sektor rolny
rozpocznij naukę
agricultural sector
termin wykonania
rozpocznij naukę
due date
termin ważności
rozpocznij naukę
expiry date
patelnia
rozpocznij naukę
a frying pan
resztki
rozpocznij naukę
leftovers
w przybliżeniu
rozpocznij naukę
roughly
sposób gotowania
rozpocznij naukę
cuisine

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.