Pytanie |
Odpowiedź |
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas piekarniczy pszenny, gluten, siemię lniane, otręby pszenne, płatki owsiane, dynia, drożdże, sól, cukier.
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
mąka pszenna typ 1850, woda, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas żytni, woda, ziarna żyta, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka gryczana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, olej roślinny, sól, drożdże, siemię lniane
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, zakwas żytni, woda, sól, drożdże. Posypką: mak, sezam, kminek
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, mąka jęczmienna słodowa, zakwas żytni, zakwas pszenny z dodatkiem jogurtu, proszek jogurtowy, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, prażona mąka żytnia i pszenna, zakwas żytni, rozdrobnione ziarna pszenicy i żyta, słonecznik, otręby pszenne, łamane ziarno soi, siemię lniane, słód pszenny, drożdże, sól, koper, kolendra, anyż, kminek.
|
|
|
Chleb domowy (pszenno-żytni) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, mąka żytnia razowa, zakwas żytni, mąka słodowa żytnia, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, gluten, suszony zakwas piekarniczy żytni, mączka słodowa jęczmienna, siemię lniane, soja, słonecznik, łuskane proso, tłuszcz roślinny rzepakowy, drożdże, sól
|
|
|
Chleb fiński z żurawiną (pieczywo mieszane) rozpocznij naukę
|
|
mąka pszenna, mąka żytnia, mąka żytnia z pełnego przemiału, zakwas żytni, mąka pęczniejąca pszenna, mąka słodowa jęczmienna, płatki żytnie, płatki ziemniaczane, słonecznik, żurawina, drożdże, sól, cukier
|
|
|
chleb kukurydziany (pieczywo mieszane) rozpocznij naukę
|
|
Mąka kukurydziana, mąka pszenna, drożdże, tłuszcz roślinny słonecznikowy, słonecznik, kurkuma, ekstrakt z papryki, sól
|
|
|
chleb orkiszowy (pieczywo mieszane) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna orkiszowa 52 %, mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas na bazie pszenicy i orkiszu, zakwas żytni, płatki orkiszowe, płatki ziemniaczane, maślanka w proszku, cukier, sól, drożdże
|
|
|
chleb orkiszowy (pieczywo mieszane) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna orkiszowa 52 %, mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas na bazie pszenicy i orkiszu, zakwas żytni, płatki orkiszowe, płatki ziemniaczane, maślanka w proszku, cukier, sól, drożdże
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Zakwas żytni, mąka pszenna, sól, drożdże
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, tłuszcz rzepakowy, drożdże, cukier, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, mąka słodowa jęczmienna, zakwas żytni, zakwas pszenny, siemię lniane, słonecznik, otręby pszenne, sezam, drożdże, sól
|
|
|
Chleb słowiański (mieszane) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka pszenna słodowa, mąka żytnia słodowa, mąka jęczmienna słodowa, grys pszenny, ekstrakt jęczmienny słodowy, zakwas pszenny, zakwas żytni, płatki pszenne, słonecznik, sezam, siemię lniane, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas żytni, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, mąka ze slodu jęczmiennego, zakwas żytni, gluten, tłuszcz rzepakowy, laktoza, drożdże, sól
|
|
|
Chleb ziomek z dynią (mieszane) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, mąka jęczmienna, mąka sojowa, slody % (żytni, pszenny, jęczmienny), skrobia pszenna, serwatka w proszku, błonnik pszenny, dynia, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka żytnia, zakwas żytni, sól
|
|
|
Chleb żytni na maślance (mieszany) rozpocznij naukę
|
|
Mąka żytnia, mąka słodowa żytnia, mąka pszenna, maślanka, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka żytnia, mąka słodowa żytnia, zakwas żytni, żurawina, płatki owsiane, siemię lniane, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, tłuszcz słonecznikowy, drożdże, cukier, sól
|
|
|
chleb żytni zaparzany (żytni z ziarnami słonecznika) rozpocznij naukę
|
|
Mąka żytnia, mąka pszenna, mąka żytnia prażona pęczniejąca, mąka ze slodu żytniego pęczniejącego, ziarna słonecznika, żyto prażone, drożdże, sól
|
|
|
Chleb jęczmienny (mieszany) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna słodowa, mąka żytnia słodowa, zakwas żytni, śruta grochowa, ziarna pszenicy słodowej, siemię lniane, otręby owsiane, granulat ziemniaczany, syrop glukozowy, ziarna sezamu, prosa, płatki kukurydziane
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, ziarno pszenicy, zakwas orkiszowy, drożdże, sól
|
|
|
Chleb staropolski (mieszany) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, mąka żytnia, wykruszony kwas pszenny, gluten pszenny, jogurt, drożdże, sól
|
|
|
Chleb Szwajcarski (pszenny) rozpocznij naukę
|
|
mąka pszenna, zakwas pszenny suszony (mąka pszenna, mąka pszenna słodowa), syrop glukozowy suszony, nieaktywne drożdże suszone, tłuszcz rzepakowy, enzymy do przetwarzania mąki; kwas askorbinowy
|
|
|
Chleb niedzielny (Pszenno-żytni) rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna (750), zakwas żytni (mąka żytnia typ 2000), drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Mąka pszenna, drożdże, sól
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
mąka pszenna bio, mąka żytnia bio, zakwas żytni bio, sól Kłodawska
|
|
|
chleb bio żytni 100% ze słonecznikiem (żytni ze słonecznikiem i miodem) rozpocznij naukę
|
|
mąka żytnia bio, zakwas żytni bio, słonecznik bio, miód bio, sól Kłodawska
|
|
|