jedzenie

 0    61 fiszek    guest2776290
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
por
rozpocznij naukę
leek
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
burak
rozpocznij naukę
beetroot
szczypiorek
rozpocznij naukę
chives
pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
rzodkiewka
rozpocznij naukę
radish
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
almond
rozpocznij naukę
almond
morela
rozpocznij naukę
an apricot
śliwka
rozpocznij naukę
plum
wołowina
rozpocznij naukę
beef
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
baranina
rozpocznij naukę
lamb
dziczyzna
rozpocznij naukę
venison
chomar
rozpocznij naukę
lobster
krewetki
rozpocznij naukę
shrimp
śledź
rozpocznij naukę
herring
tłuńczyk
rozpocznij naukę
tuna
błonnik
rozpocznij naukę
fibre
węglowodany
rozpocznij naukę
carbohydrates
rabarbar
rozpocznij naukę
rhubarb
posiekać
rozpocznij naukę
chop
zmiksować
rozpocznij naukę
blend
podgrzać
rozpocznij naukę
heat
spalić
rozpocznij naukę
to burn
smażyć
rozpocznij naukę
fry
piec (mięso)
rozpocznij naukę
roast
dodać
rozpocznij naukę
add
zamieszać
rozpocznij naukę
stir
ubić
rozpocznij naukę
beat
roztopić
rozpocznij naukę
melt
do wrzenia
rozpocznij naukę
boil
osuszyć
rozpocznij naukę
drain
wsypać
rozpocznij naukę
pour
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
słony
rozpocznij naukę
salty
pikantny
rozpocznij naukę
spicy
widelec
rozpocznij naukę
fork
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
nóż
rozpocznij naukę
knife
słodki
rozpocznij naukę
sweet
patelnia
rozpocznij naukę
frying pan
talerz
rozpocznij naukę
plate
przyprawić
rozpocznij naukę
season
wycisnąć
rozpocznij naukę
squeeze
obierać
rozpocznij naukę
peel
trzeć
rozpocznij naukę
grate
pociąć
rozpocznij naukę
cut
umieścić
rozpocznij naukę
place
gotować na parze
rozpocznij naukę
steam
mdły
rozpocznij naukę
bland
miętki
rozpocznij naukę
tender
tłuste
rozpocznij naukę
greasy
słaba
rozpocznij naukę
weak
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
łagodne
rozpocznij naukę
mild
odpychający
rozpocznij naukę
off-putting
krwiste
rozpocznij naukę
rare
rozpływające się w ustach
rozpocznij naukę
mouth-watering
bezsmaku
rozpocznij naukę
tasteless

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.