1

 0    40 fiszek    guest2780305
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
bland
rozpocznij naukę
mdły
stale
rozpocznij naukę
czerstwy
fatty
rozpocznij naukę
tłusty
firm
rozpocznij naukę
jędrny
fry
rozpocznij naukę
smażyć
mild
rozpocznij naukę
łagodny
main course
rozpocznij naukę
danie główne
lean
rozpocznij naukę
chudy
raw
rozpocznij naukę
surowy
aubergine
rozpocznij naukę
bakłażan
ripe
rozpocznij naukę
dojrzały
unripe
rozpocznij naukę
niedojrzały
wholemeal bread
rozpocznij naukę
chleb pełnoziarnisty
starter
rozpocznij naukę
przystawka
fattening diet
rozpocznij naukę
dieta tucząca
heavy meal
rozpocznij naukę
danie ciężkostrawne
nutritionist
rozpocznij naukę
specjalista od żywienia
agricultural sector
rozpocznij naukę
sektor rolny
assist
rozpocznij naukę
pomagać
industry
rozpocznij naukę
branża
discarded
rozpocznij naukę
odrzucony
due date
rozpocznij naukę
termin wykonania
fussy
rozpocznij naukę
wybredny
expiry date
rozpocznij naukę
data ważności
human consumption
rozpocznij naukę
spozycie przez ludzi
incentive
rozpocznij naukę
zachęta
industrial waste
rozpocznij naukę
odpady przemysłowe
leftovers
rozpocznij naukę
resztki
mixture
rozpocznij naukę
mieszanina
local level
rozpocznij naukę
poziom lokalny
nutritious
rozpocznij naukę
pożywny
pan
rozpocznij naukę
garnek
frying pan
rozpocznij naukę
patelnia
sell by date
rozpocznij naukę
zalecana data sprzedaży
dietary needs
rozpocznij naukę
potrzeby żywieniowe
cuisine
rozpocznij naukę
kuchnia
prawn
rozpocznij naukę
krewetka
recipe
rozpocznij naukę
przepis
peel
rozpocznij naukę
skórka
bill
rozpocznij naukę
rachunek

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.