Mięso

 0    31 fiszek    paulinalaska3
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
boczek
rozpocznij naukę
bacon
wołowina
rozpocznij naukę
beef
kurczak
rozpocznij naukę
chicken
Karkówka
rozpocznij naukę
chuck steak
smażony
rozpocznij naukę
fried
smażony kurczak
rozpocznij naukę
fried chicken
podroby
rozpocznij naukę
giblets
szynka
rozpocznij naukę
ham
nerka
rozpocznij naukę
kidney
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
kotlet jagnięcy
rozpocznij naukę
lamb chop
chudy
rozpocznij naukę
lean
polędwica
rozpocznij naukę
loin
klops
rozpocznij naukę
meatball
baranina
rozpocznij naukę
mutton
podroby
rozpocznij naukę
offal
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
kotlety wieprzowe
rozpocznij naukę
pork chops
karkówka wieprzowa
rozpocznij naukę
porkneck
drób
rozpocznij naukę
poultry
plaster mięsa
rozpocznij naukę
rasher
żeberko
rozpocznij naukę
rib
pieczeń
rozpocznij naukę
roast
pieczony/ opiekany
rozpocznij naukę
roasted
polędwica
rozpocznij naukę
sirloin
kotlety schabowe
rozpocznij naukę
spare-ribs
stek
rozpocznij naukę
steak
duszony
rozpocznij naukę
stewed
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
kotlet cielęcy/ sznycel
rozpocznij naukę
veal cutlet
dziczyzna
rozpocznij naukę
venison

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.