Dział 4 - Poultry

 0    34 fiszki    mariawolanin
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
drób
rozpocznij naukę
poultry
bezbarwny
rozpocznij naukę
colorless
żółtko
rozpocznij naukę
yolk
jajko
rozpocznij naukę
egg
pieczony
rozpocznij naukę
roasted
skorupa
rozpocznij naukę
shell
zawierać
rozpocznij naukę
include
tygodniowa dieta
rozpocznij naukę
weekly diet
składać się z
rozpocznij naukę
be composed to
korzyści
rozpocznij naukę
benefits
zalety
rozpocznij naukę
advantages
zewnętrzna część
rozpocznij naukę
the outer part
patelnia
rozpocznij naukę
pan
powszechnie
rozpocznij naukę
commonly
zawartość cholesterolu
rozpocznij naukę
cholesterol content
kreda
rozpocznij naukę
chalk
zawartość
rozpocznij naukę
content
płyn
rozpocznij naukę
liquid
nadziany na patyk
rozpocznij naukę
skewered
duszony
rozpocznij naukę
stewed
piekarnik
rozpocznij naukę
oven
mieszać
rozpocznij naukę
blend
widelec
rozpocznij naukę
a fork
miska
rozpocznij naukę
a bowl
podgrzać
rozpocznij naukę
to heat
patelnia aluminowa
rozpocznij naukę
aluminum pan
dodać
rozpocznij naukę
add
łopatka
rozpocznij naukę
spatula
półstała masa
rozpocznij naukę
semi-solid mass
napełniać
rozpocznij naukę
fill
omlet
rozpocznij naukę
omelet
potrawa
rozpocznij naukę
dish
naczynie żaroodporne
rozpocznij naukę
casserole dish
wrzeć
rozpocznij naukę
to boil

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.