Unit 4

 0    96 fiszek    guest2823551
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
Drób
rozpocznij naukę
Poultry
Dziczyzna
rozpocznij naukę
Venison
Cielęcina
rozpocznij naukę
Veal
Dziczyzna
rozpocznij naukę
Game/Venison
Kiepskie
rozpocznij naukę
Corny
Smalec
rozpocznij naukę
Lard
Spleśniały
rozpocznij naukę
Moldy
Kęs
rozpocznij naukę
Nibble
Pożerać
rozpocznij naukę
Gobble
Chrupać
rozpocznij naukę
Crunch
Przeżuwać
rozpocznij naukę
Munch
Dokładka
rozpocznij naukę
Second Helping
Ubijać
rozpocznij naukę
Slaughter
Owies
rozpocznij naukę
Oat
Żyto
rozpocznij naukę
Rye
Proso
rozpocznij naukę
Millet
Kukurydza
rozpocznij naukę
Maize
Jęczmień
rozpocznij naukę
Barley
Bakłażan
rozpocznij naukę
Eggplant/Aubergine
Koperek
rozpocznij naukę
Dill
Agrest
rozpocznij naukę
Gooseberry
Gęsia Skórka
rozpocznij naukę
Goosebumbs
Śledź
rozpocznij naukę
Herring
Baranina
rozpocznij naukę
Mutton
Pietruszka
rozpocznij naukę
Parsley
Flądra
rozpocznij naukę
Plaice
Szałwia
rozpocznij naukę
Sage
Pstrąg
rozpocznij naukę
Trout
Karczoch
rozpocznij naukę
Artichoke
Liść Laurowy
rozpocznij naukę
Bay leaf
Cykonia
rozpocznij naukę
Chicony
Majeranek
rozpocznij naukę
Marjoram
Rdzeń
rozpocznij naukę
Marrow
Rzepa
rozpocznij naukę
Turnip
Chrzan
rozpocznij naukę
Horseradish
Gałka Muszkatołowa
rozpocznij naukę
Nutmeg
Kuropatwa
rozpocznij naukę
Grouse
Gasić pragnienie
rozpocznij naukę
Quench one’s thirst
Coś jest wszędzie (Zapach się roznosi)
rozpocznij naukę
Perrasive
Oblizać/Mlaskać/Cmokać
rozpocznij naukę
Smacked
Utrzymywać się
rozpocznij naukę
Linger
Pokubić coś jak się tego nie lubiło
rozpocznij naukę
Acquire a Taste
Skisić się
rozpocznij naukę
Went Off
Zgniły
rozpocznij naukę
Rotten
Okaże się w praktyce
rozpocznij naukę
The proof is in the pudding
Być twardym jak skała
rozpocznij naukę
As though as old boots
Trzepaczka
rozpocznij naukę
Whisk
Sitko
rozpocznij naukę
Sieve
Waza
rozpocznij naukę
Soup Tureeu
Chochla
rozpocznij naukę
Ladle
Lejek
rozpocznij naukę
Funnel
Cedzak
rozpocznij naukę
Colander
Łyżka Cedakowa
rozpocznij naukę
Skimmer
Podstawka na Przyprawy
rozpocznij naukę
Cruet
Duszenie po ugotowaniu i smażeniu
rozpocznij naukę
Braised
Smażyć
rozpocznij naukę
Fry
Pieczenie na ruszcie
rozpocznij naukę
Roosting
Gotowanie na wolnym ogniu
rozpocznij naukę
Simmering
Gotowanie na Parze
rozpocznij naukę
Steaming
Duszenie na Surowo
rozpocznij naukę
Stewing
Usmażyć Jajka
rozpocznij naukę
Scramble
Ubijać
rozpocznij naukę
Whip
Obierać
rozpocznij naukę
Peel
Dodawać Wody
rozpocznij naukę
Baste
Rozgniatać
rozpocznij naukę
Mashed
Roztrzaskać
rozpocznij naukę
Crack
Mielić
rozpocznij naukę
Mince
Obierać ze skorupki
rozpocznij naukę
shell
Obrać z Ości
rozpocznij naukę
Bone
Pokroić w kostkę
rozpocznij naukę
Dice
Pociąć na strzępy
rozpocznij naukę
Shred
Trzeć na tarce
rozpocznij naukę
Grate
Gotować Jajko Bez Skorupki
rozpocznij naukę
Poach
Wykrawać
rozpocznij naukę
Carve
Wyrabiać ciasto
rozpocznij naukę
Knead
Wałkować
rozpocznij naukę
Roll
Owoce Morza
rozpocznij naukę
Seafood
Danie Główne
rozpocznij naukę
Main Course
Czerstwy
rozpocznij naukę
Stale
Kuchnia
rozpocznij naukę
Cousine
Jeść Poza Domem
rozpocznij naukę
Eat Out
Niewyszukany, Prosty
rozpocznij naukę
Homely
Różnorodność
rozpocznij naukę
Variety
Trend Żywieniowy
rozpocznij naukę
Dietary Trend
Nawyki Żywieniowe
rozpocznij naukę
Eating habits
Gotowe Jedzenie
rozpocznij naukę
Ready Made
Porcja
rozpocznij naukę
Serving
Współpracować
rozpocznij naukę
Cooperate
Wada
rozpocznij naukę
Disadvantage
Nie Doceniać
rozpocznij naukę
Underestimate
Niezbędny
rozpocznij naukę
Essential
Śmiertelny
rozpocznij naukę
Fatal
Zakonserwować
rozpocznij naukę
Preserve
Dojrzały
rozpocznij naukę
Ripe
Jakość
rozpocznij naukę
Quality
Napój Bezalkoholowy
rozpocznij naukę
Soft Drink

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.