gastro

 0    38 fiszek    guest2799073
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
usmażyć na szybkim ogniu
rozpocznij naukę
sear
twardy
rozpocznij naukę
tough
soczysty
rozpocznij naukę
juicy
marynata
rozpocznij naukę
Marinate
płyn do duszenia
rozpocznij naukę
brasing liquid
dusić
rozpocznij naukę
stew
garnek do duszenia
rozpocznij naukę
brasing pot
wolnowar
rozpocznij naukę
slow cooker
szybkowar
rozpocznij naukę
pressure cooker
grillowanie a potem duszenie
rozpocznij naukę
barbecue brasing
Goleń jagnięca
rozpocznij naukę
Lamb shank
zatrzymać ciepło
rozpocznij naukę
trap
powód
rozpocznij naukę
cause
suchy
rozpocznij naukę
dry
rozgotowany
rozpocznij naukę
overcooked
nierozgotowany
rozpocznij naukę
undercooker
wypieki
rozpocznij naukę
Baked goods
gulasz
rozpocznij naukę
stew
kuchenka
rozpocznij naukę
stave
surowe ciasto
rozpocznij naukę
dough
rosnąć
rozpocznij naukę
rise
gotowanie na wysokości
rozpocznij naukę
high altitude
grudka
rozpocznij naukę
lump
wyrabiać
rozpocznij naukę
knead
zarabiać ciasto
rozpocznij naukę
knead dough
przesiewać
rozpocznij naukę
sift
usunąć grudki
rozpocznij naukę
remove lumps
rozgrzewać
rozpocznij naukę
preheat
piec konwekcyjny
rozpocznij naukę
convection oven
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
nierówny
rozpocznij naukę
uneven
soda oczyszczona
rozpocznij naukę
baking soda
rozczyn
rozpocznij naukę
leavening
wskazówka
rozpocznij naukę
tip
drożdże
rozpocznij naukę
yeast
grudkowaty
rozpocznij naukę
lumpy
odpowiednio
rozpocznij naukę
properly
nh
rozpocznij naukę
nh

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.