la viande

 0    19 fiszek    farfocel_69
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
le porc
rozpocznij naukę
wieprzowina
une côtelette
rozpocznij naukę
żeberko
du jambon
rozpocznij naukę
szynka
un saucisson
rozpocznij naukę
kiełbasa
une saucisse
rozpocznij naukę
parówka
le boeuf
rozpocznij naukę
wołowina
une entrecôte
rozpocznij naukę
antrykot
un filet
rozpocznij naukę
filet
l'agneau
rozpocznij naukę
jagnięcina
le veau
rozpocznij naukę
cielęcina
une escalope
rozpocznij naukę
plaster mięsa
une tranche
rozpocznij naukę
plasterek
un rôti
rozpocznij naukę
pieczeń
la volaille
rozpocznij naukę
drób
un poulet
rozpocznij naukę
kurczak
un canard
rozpocznij naukę
kaczka
une dinde
rozpocznij naukę
indyk
une alle
rozpocznij naukę
skrzydło
une cuisse
rozpocznij naukę
udko

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.