2022

 0    43 fiszki    zarudzielonylisek
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
2 dni lodówkę i lada 24h
rozpocznij naukę
2 dni lodówka i lada 24h
jalapeno
rozpocznij naukę
6 dni
oliwki
rozpocznij naukę
10 dni
falafel
rozpocznij naukę
2 dni lodówka i lada 24h
przyprawa greco
rozpocznij naukę
31 dni
sezam i słonecznik
rozpocznij naukę
31 dni
woda do expresu
rozpocznij naukę
24h
mleko po otwarciu
rozpocznij naukę
24h
ser sałatkowy
rozpocznij naukę
7 dni
halloumi
rozpocznij naukę
4 dni
grzanki
rozpocznij naukę
31 dni
tortille
rozpocznij naukę
2 dni i 4 h rozmrażania
prażona cebulka
rozpocznij naukę
14 dni
sosy genowe
rozpocznij naukę
5 dni
sosy w sosjerkach
rozpocznij naukę
2 dni
sos specjal
rozpocznij naukę
7 dni
sosy butelkowe
rozpocznij naukę
14 dni
ser tarty
rozpocznij naukę
5 dni
żurawina
rozpocznij naukę
7 dni
gramatyra ryżu
rozpocznij naukę
zawsze 200g
gramatura grzanek
rozpocznij naukę
15g
gramatura winegret
rozpocznij naukę
13g / sałatka 26g
gramatura cebulka prażona
rozpocznij naukę
15g
gramatura słonecznik i sezam
rozpocznij naukę
15g
gramatura duże frytki/ rollo same frytki i do bułki
rozpocznij naukę
240g
gramatura średnie frytki/ fryt box/ na talerz
rozpocznij naukę
150g
gramatura małe frytki /sztosik / miszmasz
rozpocznij naukę
100g
gramatura frytek do box
rozpocznij naukę
125g
gramatura ryż do sałatki
rozpocznij naukę
40g
gramatura sriracha w sosjerce
rozpocznij naukę
50g
gramatura sosy w sosjerce
rozpocznij naukę
30g
gramatura żurawina do sałatki
rozpocznij naukę
40g
gramatura rukola
rozpocznij naukę
10g
gramatura ser tarty
rozpocznij naukę
7g
gramatura cebula do rollo / talerz/bułka
rozpocznij naukę
10g
gramatura cebula do box
rozpocznij naukę
5g
czas smażenia halloumi
rozpocznij naukę
1,15 min
czas smażenia krążki
rozpocznij naukę
2 min
czas opiekania bułki
rozpocznij naukę
2 min
czas opiekania tortilli
rozpocznij naukę
5-10 s
czas smażenia nuggets
rozpocznij naukę
4,5 min
temperatura oleju
rozpocznij naukę
175
temperatura opiekacza
rozpocznij naukę
200-250

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.