zawodowy ang

 0    52 fiszki    guest2779344
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
zakwas z maki zytnej
rozpocznij naukę
sour rye flour Juice
wędzony
rozpocznij naukę
smoked
suszone
rozpocznij naukę
dried
Borowiki
rozpocznij naukę
cep mashrooms
ząbki
rozpocznij naukę
cloves
wywar z kostki do zupy
rozpocznij naukę
stock from a soup cube
łyżka stołową
rozpocznij naukę
table spoon
liść laurowy
rozpocznij naukę
bay leaf
ziele angielskie
rozpocznij naukę
grains allspice
majeranek
rozpocznij naukę
marjoram
gęsta śmietana
rozpocznij naukę
thick cream
opłukać
rozpocznij naukę
rinse
zamoczyć
rozpocznij naukę
soak
dusic
rozpocznij naukę
simmer over
odcedzić
rozpocznij naukę
strain
doprowadzić do wrzenia
rozpocznij naukę
bring to a boil
paski
rozpocznij naukę
strips
plasterki
rozpocznij naukę
slices
zdjąć z ognia
rozpocznij naukę
take off the Heat
ćwiartki
rozpocznij naukę
quarters
cebula z goździkami
rozpocznij naukę
onion with cloves
suszone śliwki
rozpocznij naukę
prunes
moczyć
rozpocznij naukę
soak
sparzyć
rozpocznij naukę
blanch
jalowiec
rozpocznij naukę
juniper
tymianek
rozpocznij naukę
thyme
kapusta kiszona
rozpocznij naukę
sauerkraut
smalec
rozpocznij naukę
lard
żeberka
rozpocznij naukę
chops
rozpuścić smalec
rozpocznij naukę
melt the lard
pokoric w kostkę
rozpocznij naukę
dice
moczenie
rozpocznij naukę
soaking
dusic
rozpocznij naukę
simmer
często mieszając
rozpocznij naukę
stirring frequntly
parzone rodzynki
rozpocznij naukę
steamed raisins
Cienko
rozpocznij naukę
Thin
połączyć
rozpocznij naukę
combine
usunąć
rozpocznij naukę
remove
parowanie
rozpocznij naukę
break
gładki
rozpocznij naukę
smooth
pył
rozpocznij naukę
dust
obsługiwać
rozpocznij naukę
serve
danie
rozpocznij naukę
a course
sos
rozpocznij naukę
sauce
skwarki wieprzowe
rozpocznij naukę
pork greaves
maszynka do mielenia
rozpocznij naukę
mincer
ubijanie
rozpocznij naukę
whipping
sztywne szczyty
rozpocznij naukę
stiff peaks
ciasto
rozpocznij naukę
dough
nasmarowane
rozpocznij naukę
greased
przegrzany
rozpocznij naukę
preheated
rozsmarowane
rozpocznij naukę
spread

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.