zawodowe 3

 0    33 fiszki    guest2932429
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
smak
rozpocznij naukę
flavour
wyciągnąć
rozpocznij naukę
extrac
co robić a czego nie robić
rozpocznij naukę
do's and don'ts
wywar
rozpocznij naukę
stock, broth
zgnile
rozpocznij naukę
rotten
cebula szczypiowowa
rozpocznij naukę
scallion
burak
rozpocznij naukę
beetroot
ząbek czosnku
rozpocznij naukę
clove of garlic
łodygi
rozpocznij naukę
stalks
warzywa korzenne
rozpocznij naukę
root vegetables
przywiędłe
rozpocznij naukę
limp
wodorosty
rozpocznij naukę
sea weed
liść laurowy
rozpocznij naukę
bay leaf
kolędra
rozpocznij naukę
coriandle
płyn
rozpocznij naukę
liquid
odrobinka, stopień wyż
rozpocznij naukę
notch
od razu
rozpocznij naukę
right up front
kozieradka
rozpocznij naukę
fenu greek
zmielone
rozpocznij naukę
ground
przyprawa do wszystkiego
rozpocznij naukę
all-purpose sipices
indyjskie masło
rozpocznij naukę
ghee
pokrywać
rozpocznij naukę
coat
zaparzać
rozpocznij naukę
infuse
ciecierzyca
rozpocznij naukę
chickpea
soczewica
rozpocznij naukę
lentic
dynia piżmowa
rozpocznij naukę
butternut squash
łyżeczka
rozpocznij naukę
scoop
kurkuma
rozpocznij naukę
turmeric
papka
rozpocznij naukę
mush
folia aluminiowa
rozpocznij naukę
tin foil
uwalniać
rozpocznij naukę
relaease
urosnąć (o ciaśncie)
rozpocznij naukę
rise
przewrócić (na patelni)
rozpocznij naukę
flip over

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.