Unit 10/3

 0    32 fiszki    wercia152
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
apathy
rozpocznij naukę
niechęć
red-rimmed and dull
rozpocznij naukę
zaczerwienione i matowe
lifeless, dull, greasy
rozpocznij naukę
bez życia, matowa, tłusta
fragile
rozpocznij naukę
kruchy
pigeon breast
rozpocznij naukę
pierś gołębia
bowed legs
rozpocznij naukę
spuszczone nogi
diarrhoea
rozpocznij naukę
biegunka
constipation
rozpocznij naukę
zaparcie
underdeveloped
rozpocznij naukę
niedorozwinięty
flabby
rozpocznij naukę
wiotki
missing
rozpocznij naukę
zaginiony / zaginiona
decayed
rozpocznij naukę
zepsute
pallid
rozpocznij naukę
blady
pasty cook
rozpocznij naukę
ziemisty, blady
blemished
rozpocznij naukę
skazy/ krosta
puffy
rozpocznij naukę
opuchnięty
receding
rozpocznij naukę
cofający się
restless
rozpocznij naukę
nerwowy
insomnia
rozpocznij naukę
bezsenność
swollen
rozpocznij naukę
spuchnięty (np. oczy, kostka)
bulging waistline
rozpocznij naukę
wypukła talia
erect posture
rozpocznij naukę
wyprostowana postawa
firm
rozpocznij naukę
twardy/jędrny
good stamina
rozpocznij naukę
dobra wytrzymałość
right food
rozpocznij naukę
właściwe jedzenie
food additives
rozpocznij naukę
dodatki do żywności
food poisoning
rozpocznij naukę
zatrucie pokarmowe
proper quality food
rozpocznij naukę
jedzenie odpowiedniej jakości
nourshining meals
rozpocznij naukę
odżywcze posiłki
perishable food
rozpocznij naukę
łatwo psujące się jedzenie
junk food
rozpocznij naukę
śmieciowe jedzenie
spoil your appetite
rozpocznij naukę
zepsuć apetyt/ odebrać apetyt

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.