zaw

 0    33 fiszki    guest3050755
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
lamb
rozpocznij naukę
jagnięcina
meat
rozpocznij naukę
mięso
butcher
rozpocznij naukę
rzeźnik
beef
rozpocznij naukę
wołowina
pork
rozpocznij naukę
wieprzowina
poultry
rozpocznij naukę
drób
sirloin
rozpocznij naukę
polędwica
veal
rozpocznij naukę
cielęcina
ham
rozpocznij naukę
szynka
breasts
rozpocznij naukę
piersi
lobster
rozpocznij naukę
homar
oyaster
rozpocznij naukę
ostryga
clam
rozpocznij naukę
małż
shrimp
rozpocznij naukę
krewetka
filets
rozpocznij naukę
filety
wholes
rozpocznij naukę
całości
roe
rozpocznij naukę
ikra
shuck
rozpocznij naukę
łuska
dairy
rozpocznij naukę
mleczarnia
spoiled
rozpocznij naukę
rozpieszczony
skim milk
rozpocznij naukę
mleko odtłuszczone
evaporated milk
rozpocznij naukę
odparowane mleko
cultured products
rozpocznij naukę
produkty hodowlane
pasteurised
rozpocznij naukę
pasteryzowane
root vegetables
rozpocznij naukę
warzywa korzeniowe
tuber vegetables
rozpocznij naukę
warzywa bulwiaste
leaf vegetable
rozpocznij naukę
liść warzyw
bulb vegetable
rozpocznij naukę
warzywo cebulowe
inflorescent vegetables
rozpocznij naukę
warzywa kwiatostanowe
stalk vegetable
rozpocznij naukę
warzywo łodygowe
canned
rozpocznij naukę
w puszkach
thaw
rozpocznij naukę
odwilż
blanch
rozpocznij naukę
sparzyć

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.