Pytanie |
Odpowiedź |
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Stokbrood met kruidenboter (3,50 €)
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
Krabkoekjes, 3 st., (14,95 €)
|
|
|
Shrimp with garlic butter from the oven rozpocznij naukę
|
|
Garnalen met kruidenboter uit de oven (11,50 €)
|
|
|
Fresh fish pieces "kibbeling" with tatar sauce rozpocznij naukę
|
|
Kibbeling met tataarsaus (10,50 €)
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
Dutch shrimp croquettes, 3 pcs. rozpocznij naukę
|
|
Hollandse garnaalkroketten, 3 st. (13,50 €)
|
|
|
Grilled octopus from Galicia rozpocznij naukę
|
|
Gegrilde octopus uit Galicia (14,95 €)
|
|
|
Vongole (clams) with white wine sauce, garlic and cream rozpocznij naukę
|
|
Vongole met witte wijn, knoflook en room (14,50 €)
|
|
|
Salmon tartare and avocado rozpocznij naukę
|
|
Tartaar van zalm en avocado (13,50 €)
|
|
|
Gratinated scallops in the shell rozpocznij naukę
|
|
Gegratineerde coquilles in de schelp (7,50 € stuk)
|
|
|
rozpocznij naukę
|
|
|
|
|
Tartar sauce is made of mayo, lemon juice, capers, pickles and herbs. rozpocznij naukę
|
|
Tartaarsaus wordt gemaakt van mayonaise, citroensap, kappertjes, augurken en kruiden.
|
|
|
Ceviche is cubes of raw fish, marinated in a lemon juice mixture. rozpocznij naukę
|
|
Ceviche zijn blokjes rauwe vis, gemarineerd in een citroensapmengsel.
|
|
|