| 
                    Pytanie                   | 
                
                    Odpowiedź                   | 
            
        
        | 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
    
 | 
 | 
 | 
| 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Stokbrood met kruidenboter (3,50 €)   
 | 
 | 
 | 
| 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
    
 | 
 | 
 | 
| 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Krabkoekjes, 3 st., (14,95 €)   
 | 
 | 
 | 
      Shrimp with garlic butter from the oven    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Garnalen met kruidenboter uit de oven (11,50 €)   
 | 
 | 
 | 
      Fresh fish pieces "kibbeling" with tatar sauce    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Kibbeling met tataarsaus (10,50 €)   
 | 
 | 
 | 
| 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
    
 | 
 | 
 | 
      Dutch shrimp croquettes, 3 pcs.    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Hollandse garnaalkroketten, 3 st. (13,50 €)   
 | 
 | 
 | 
      Grilled octopus from Galicia    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Gegrilde octopus uit Galicia (14,95 €)   
 | 
 | 
 | 
      Vongole (clams) with white wine sauce, garlic and cream    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Vongole met witte wijn, knoflook en room (14,50 €)   
 | 
 | 
 | 
      Salmon tartare and avocado    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Tartaar van zalm en avocado (13,50 €)   
 | 
 | 
 | 
      Gratinated scallops in the shell    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Gegratineerde coquilles in de schelp (7,50 € stuk)   
 | 
 | 
 | 
| 
     rozpocznij naukę
 | 
 | 
    
 | 
 | 
 | 
      Tartar sauce is made of mayo, lemon juice, capers, pickles and herbs.    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Tartaarsaus wordt gemaakt van mayonaise, citroensap, kappertjes, augurken en kruiden.   
 | 
 | 
 | 
      Ceviche is cubes of raw fish, marinated in a lemon juice mixture.    rozpocznij naukę
 | 
 | 
      Ceviche zijn blokjes rauwe vis, gemarineerd in een citroensapmengsel.   
 | 
 | 
 |