ang w hotelarstwie

 0    42 fiszki    guest2956354
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
kierownik sali w restauracji
rozpocznij naukę
host/hostess
przepływ klientów
rozpocznij naukę
customer flow
zmienić nakrycie
rozpocznij naukę
turn tables
usadzac
rozpocznij naukę
seating
czas oczekiwania
rozpocznij naukę
wait time
Robić dobre wrażenie
rozpocznij naukę
make a good impression
stały klient
rozpocznij naukę
patron
loża
rozpocznij naukę
booth
darmowy
rozpocznij naukę
comped
brzęczenie
rozpocznij naukę
buzz
system zawiadaminia
rozpocznij naukę
paging system
na koszt firmy
rozpocznij naukę
on the house
niegrzeczny
rozpocznij naukę
rude
uprzejmy
rozpocznij naukę
polite
uniknąć
rozpocznij naukę
avoid
ulepszać
rozpocznij naukę
improve
odwołać rezerwację
rozpocznij naukę
cancel a reservation
frytki
rozpocznij naukę
chips
danie główne
rozpocznij naukę
entree
podawane z lodami
rozpocznij naukę
a la mode
piec na ruszcie
rozpocznij naukę
broil
dusić
rozpocznij naukę
simmer
smażyć
rozpocznij naukę
fry
grilować
rozpocznij naukę
grill
piec
rozpocznij naukę
bake
pikantny
rozpocznij naukę
spicy
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
słony
rozpocznij naukę
salty
maczany sos
rozpocznij naukę
dipped souse
przystawka
rozpocznij naukę
appetizer
półmisek
rozpocznij naukę
platter
Pieczeń mięsna
rozpocznij naukę
meatloaf
kotlety wieprzowe
rozpocznij naukę
pork chops
wołowina
rozpocznij naukę
beef
kelner
rozpocznij naukę
a server
nie mieć pozwolenie
rozpocznij naukę
not allowed to
aż do
rozpocznij naukę
until
piec mięso
rozpocznij naukę
roast
gęsty płyn
rozpocznij naukę
thick liquid
gotować na parze
rozpocznij naukę
steam
drób
rozpocznij naukę
poultry
piekarnik
rozpocznij naukę
oven

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.