pst

 0    29 fiszek    guest3148470
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
pstrąg
rozpocznij naukę
die Forelle, die Forellen
myć
rozpocznij naukę
waschen
suszyć
rozpocznij naukę
trocken
solić
rozpocznij naukę
salzen
pieprzyć
rozpocznij naukę
pfeffern
kroić
rozpocznij naukę
schneiden
nadziewać
rozpocznij naukę
mit... fullen
owijać w folię
rozpocznij naukę
in aluFolie wickeln
dusić
rozpocznij naukę
damplen
w piecu
rozpocznij naukę
im Ofen
zostawić
rozpocznij naukę
ruhen lassen
obierać
rozpocznij naukę
schälen
podpiec
rozpocznij naukę
anbruten
bulion warzywny
rozpocznij naukę
Gemüsebrühe
liście laurowe
rozpocznij naukę
Lorbeerblätter
piec pod przykryciem
rozpocznij naukę
zugedeckt braten
według smaku
rozpocznij naukę
nach Geschmack
zioła
rozpocznij naukę
die Kräuter
pietruszka
rozpocznij naukę
die Petersilie, -
koper
rozpocznij naukę
Dill
szczypiorek
rozpocznij naukę
Schnittlauch
olej
rozpocznij naukę
bratol
marynować
rozpocznij naukę
marinieren
na patelni
rozpocznij naukę
in eine Pfanne
pęczek
rozpocznij naukę
bund
suszony
rozpocznij naukę
getrocknet
składniki
rozpocznij naukę
Zutaten
Przepis
rozpocznij naukę
kochrezept
przygotowanie
rozpocznij naukę
zubereitung

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.