ENG Rozdział 4 Lekcja 4

 0    41 fiszek    bewas
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
sektor rolny
rozpocznij naukę
agricultural sector
alarmujące dane statystyczne
rozpocznij naukę
alarming statistics
oficjalne dane statystyczne
rozpocznij naukę
official statistics
pomagać
rozpocznij naukę
assist
branża cateringowa
rozpocznij naukę
catering industry
branża turystyczna
rozpocznij naukę
tourist industry
wykwalifikowany kucharz
rozpocznij naukę
chef
curry
rozpocznij naukę
curry
wyrzucone
rozpocznij naukę
discarded
termin wykonania, termin płatności
rozpocznij naukę
due date
zużycie energii
rozpocznij naukę
energy consumption
termin ważności
rozpocznij naukę
expiry date
sektor finansow
rozpocznij naukę
financial sector
sektor wolontariuszy
rozpocznij naukę
volunary sector
odpady żywnościowe z gospodarstw domowych
rozpocznij naukę
food waste
odpady z gospodarstw domowych
rozpocznij naukę
household waste
patelnia
rozpocznij naukę
frying pan
światowe statystyki
rozpocznij naukę
global statistics
normy państwowe
rozpocznij naukę
goverment standarts
normy międzypaństwowe
rozpocznij naukę
international standards
zdrowy tryb życia
rozpocznij naukę
healthy lifestyle
spożycie przez ludzi
rozpocznij naukę
human consumption
zachęta
rozpocznij naukę
incentive
odpady przemysłowe
rozpocznij naukę
industrial waste
resztki
rozpocznij naukę
leftovers
poziom lokalny
rozpocznij naukę
local level
przemysł wytwórczy
rozpocznij naukę
manufacturing industry
spożycie mięsa
rozpocznij naukę
meat consumption
minimalny poziom
rozpocznij naukę
minimum level
rekordowy poziom
rozpocznij naukę
record level
mieszanka
rozpocznij naukę
mixture
pożywny, odżywczy
rozpocznij naukę
nutritious
piekarnik
rozpocznij naukę
oven
przepis
rozpocznij naukę
recipe
garnek
rozpocznij naukę
pan
normy bezpieczeństwa
rozpocznij naukę
safety standards
zalecana data sprzedaży
rozpocznij naukę
sell-by date
podać
rozpocznij naukę
serve
łyżka
rozpocznij naukę
spoon
wyrzucić
rozpocznij naukę
throw away
odpady, marnować
rozpocznij naukę
waste

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.