Moja lekcja

 0    20 fiszek    guest3198115
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
traditional and regional food
rozpocznij naukę
żywność tradycyjna i regionalna
Nutritional values of food
rozpocznij naukę
Wartości odżywcze żywności
accessibility of information
rozpocznij naukę
dostępność informacji
interviews with the use of questionnaires
rozpocznij naukę
wywiad przeprowadzony za pomocą kwestionariuszy
begging and nagging
rozpocznij naukę
błaganie i wymuszanie
World Health Organization and the Food and Agriculture Organization of the United Nations - WHO/FAO UN
rozpocznij naukę
Światowa Organizacja Zdrowia i Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa
energy-dense foods
rozpocznij naukę
żywność wysokokaloryczna
food and beverage industries
rozpocznij naukę
przemysł spożywczy oraz napojów
meat-besed products
rozpocznij naukę
produkty mięsne
replacement of pork fat with olive oil
rozpocznij naukę
zmiana tłuszczu wieprzowego na oliwę z oliwek
multiple possibilities
rozpocznij naukę
wiele możliwości
emulsion stability
rozpocznij naukę
stabilność emulsji
meat with texturized pea protein
rozpocznij naukę
mięso z teksturowanym białkiem grochu
hemp varieties
rozpocznij naukę
rodzaje konopii
by-products
rozpocznij naukę
produkty uboczne
supercritical carbon dioxide extration
rozpocznij naukę
ekstrakcja za pomocą nadkrytycznego tlenku węgla (IV)
the composition of phenolic compounds
rozpocznij naukę
skład związków fenolowych
ultrasound-assisted extraction
rozpocznij naukę
Ekstrakcja wspomagana ultradźwiękami
unquestionable majority
rozpocznij naukę
niezaprzeczalna większość
influenced taste prefences
rozpocznij naukę
zmienione preferencje smakowe

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.