ang cz2

 0    18 fiszek    guest3214876
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
poobijane stłucczone sztuki
rozpocznij naukę
bruised items
odbarwiony
rozpocznij naukę
discoloured
okres trwałości produktu
rozpocznij naukę
shelf life
produkty delikatesowe
rozpocznij naukę
specialty foods
łatwo psujący się
rozpocznij naukę
perishable
łańcuch chłodniczy
rozpocznij naukę
cold chain
etykietować
rozpocznij naukę
tag (on)
etykieta
rozpocznij naukę
a tag
odczytywać za pomocą czujnika
rozpocznij naukę
read with a sensor
wilgoć
rozpocznij naukę
humidity
pakowalnia
rozpocznij naukę
a pack house
dostawca żywność
rozpocznij naukę
a food distributor
różnica/ odchylenie tempretuury
rozpocznij naukę
a temperature variation
wpływ na
rozpocznij naukę
an impact on
iść do przechowywania
rozpocznij naukę
go into storage
schłodzony
rozpocznij naukę
refigerated
zanieczyszczenia skazenie
rozpocznij naukę
contamination
kurczyć się zmniejszać się
rozpocznij naukę
shrink

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.