Cuisine

 0    16 fiszek    jdyzgxhxhyxyxyyxyxyy
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
molekularny
rozpocznij naukę
moléculaire
żelowanie
rozpocznij naukę
la gélification
zagęszczanie
rozpocznij naukę
l’épaississement
sferyfikacja
rozpocznij naukę
la sphérification
emulgacja
rozpocznij naukę
l’émulsification
odwodnianie
rozpocznij naukę
la déshydratation
guma ksantanowa
rozpocznij naukę
la gomme de xanthane
grudki
rozpocznij naukę
les grumeaux
łyżka do dipów
rozpocznij naukę
la cuillère chinoise
wycisnąć (np. sok)
rozpocznij naukę
centrifuger
doprawić
rozpocznij naukę
assaisonner, condimenter
przegroda
rozpocznij naukę
la cloison
mur, ściana
rozpocznij naukę
la paroi
łatwiutkie
rozpocznij naukę
fastoche
tekstura, konsystencja
rozpocznij naukę
la texture
chemiczny
rozpocznij naukę
chimique

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.