cuisine

 0    20 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
molekularny
rozpocznij naukę
moléculaire
żelowanie
rozpocznij naukę
la gélification
zagęszczanie
rozpocznij naukę
l’epaississement
sferyfikacja
rozpocznij naukę
la sphérification
sferyfikować
rozpocznij naukę
sphérifier
emulgowanie
rozpocznij naukę
l’émulsification
odwodnienie
rozpocznij naukę
la déshydratation
guma ksantanowa
rozpocznij naukę
la gomme de xanthane
grudki
rozpocznij naukę
les grumeaux
łyżka do dipów
rozpocznij naukę
la cuillère chinoise
wyciskać (sok)
rozpocznij naukę
centrifuger
szczęście całkowite (slang)
rozpocznij naukę
le kif
przyprawiać
rozpocznij naukę
assaisonner
przyprawiać
rozpocznij naukę
condimenter
przegroda
rozpocznij naukę
le cloison
mur, ściana
rozpocznij naukę
la paroi
łatwutkie (slang)
rozpocznij naukę
fastoche
filet z barweny czerwonej
rozpocznij naukę
le filet de rouget
tekstura
rozpocznij naukę
la texture
chemiczny
rozpocznij naukę
chimique

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.