zawodowy

 0    33 fiszki    guest3288130
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
mięso
rozpocznij naukę
meat
wołowina
rozpocznij naukę
beef
polędwica
rozpocznij naukę
sirloin
stek
rozpocznij naukę
steak
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
Burgery
rozpocznij naukę
burgers
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
szynka
rozpocznij naukę
ham
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
drób
rozpocznij naukę
poultry
piersi z kurczaka
rozpocznij naukę
chicken breasts
ryba
rozpocznij naukę
fish
cały
rozpocznij naukę
whole
filety
rozpocznij naukę
fillets
kawior
rozpocznij naukę
roe
skorupiaki
rozpocznij naukę
shellfish
homar
rozpocznij naukę
lobster
ostryga
rozpocznij naukę
oyster
krewetka
rozpocznij naukę
shrimp
małże
rozpocznij naukę
clams
wydobyć
rozpocznij naukę
shuck
nabiał
rozpocznij naukę
dairy
zepsuty
rozpocznij naukę
spoiled
mleko
rozpocznij naukę
milk
śmietana
rozpocznij naukę
cream
odtłuszczone
rozpocznij naukę
skim
mleko skondensowane
rozpocznij naukę
evaporated milk
z konturami bakterii
rozpocznij naukę
cultured
jogurt
rozpocznij naukę
yoghurt
masło
rozpocznij naukę
butter
serek smietankowy
rozpocznij naukę
cream cheese
pasteryzowane
rozpocznij naukę
pasteurized
sery
rozpocznij naukę
cheeses

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.