unit 4

 0    32 fiszki    guest3254623
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
kalafior
rozpocznij naukę
cauliflower
mdły
rozpocznij naukę
bland
syrop klonowy
rozpocznij naukę
Maple syrup
posiekać
rozpocznij naukę
chop
czerstwe herbatniki
rozpocznij naukę
stale biscuits
odcinać
rozpocznij naukę
cut off
pyszny
rozpocznij naukę
delicious
zupa z puszki
rozpocznij naukę
tinned soup
składnik
rozpocznij naukę
ingredient
chudy
rozpocznij naukę
lean
danie główne
rozpocznij naukę
main course
łagodny
rozpocznij naukę
mild
talerz
rozpocznij naukę
a plate
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
piec
rozpocznij naukę
roast
zgniły, zepsuty
rozpocznij naukę
rotten
sałatka
rozpocznij naukę
side salad
woda niegazowana
rozpocznij naukę
still water
przystawka
rozpocznij naukę
a starter
niedojrzały
rozpocznij naukę
unripe
produkty pochodzenia zwierzęcego
rozpocznij naukę
animal products
białko
rozpocznij naukę
protein
suszony
rozpocznij naukę
dried
grymaśny
rozpocznij naukę
fussy
podgrzać
rozpocznij naukę
heat
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
lokalne produkty
rozpocznij naukę
local produce
dietetyk
rozpocznij naukę
nutritionist
żywność ekologiczna
rozpocznij naukę
organic food
wlać
rozpocznij naukę
pour

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.