Food

 0    39 fiszek    ostaknia
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
lentil
rozpocznij naukę
soczewica
lettuce
rozpocznij naukę
sałata
cauliflower
rozpocznij naukę
kalafior
chive
rozpocznij naukę
Szczypiorek
parsley
rozpocznij naukę
natka pietruszki
beetroot
rozpocznij naukę
burak
pear
rozpocznij naukę
gruszka
plum
rozpocznij naukę
śliwka
black current
rozpocznij naukę
czarny porzeczka
raddish
rozpocznij naukę
rzodkiewka
green peas
rozpocznij naukę
zielony groszek
rosemary
rozpocznij naukę
rozmaryn
sage / salvia
rozpocznij naukę
szałwia
poultry
rozpocznij naukę
drób
pork
rozpocznij naukę
wieprzowina
beef
rozpocznij naukę
wołowina
seafood
rozpocznij naukę
owoce morza
stew
rozpocznij naukę
potrawka
lamb
rozpocznij naukę
jagnięcina
veal
rozpocznij naukę
cielęcina
mutton
rozpocznij naukę
baranina
deer
rozpocznij naukę
jeleń
wild meat
rozpocznij naukę
dziczyzna
boar
rozpocznij naukę
dzik
roast
rozpocznij naukę
piec (mięso)
bake
rozpocznij naukę
piec (ciasto)
salty
rozpocznij naukę
słony
tasteless
rozpocznij naukę
bez smaku
mild
rozpocznij naukę
łagodny
bitter
rozpocznij naukę
gorzki
sour
rozpocznij naukę
kwaśny
tough
rozpocznij naukę
twardy (mięso)
tender
rozpocznij naukę
czuły
stir-fry
rozpocznij naukę
smażyć
steam
rozpocznij naukę
gotować na parze
overcooked
rozpocznij naukę
rozgotowany
undercooked
rozpocznij naukę
niedogotowane
raw
rozpocznij naukę
surowy
aubergine
rozpocznij naukę
bakłażan

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.