Moja lekcja

 0    34 fiszki    guest3441583
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
nieostry
rozpocznij naukę
blurred
ogłuszający
rozpocznij naukę
deafening
blady/jasny
rozpocznij naukę
pale
zepsuty
rozpocznij naukę
rotten
nierówny
rozpocznij naukę
rough
słony
rozpocznij naukę
salty
gładki
rozpocznij naukę
smooth
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
pikantny
rozpocznij naukę
spicy
spocony
rozpocznij naukę
sweaty
słodki
rozpocznij naukę
sweet
smaczny
rozpocznij naukę
tasty
jaskrawy
rozpocznij naukę
vivid
migdał
rozpocznij naukę
almond
mieszać
rozpocznij naukę
blend
gotowac
rozpocznij naukę
boil
późne śniadanie lub wczesny obiad
rozpocznij naukę
brunch
w puszce
rozpocznij naukę
canned
wodorowęglan
rozpocznij naukę
carbohydrate
nabiał
rozpocznij naukę
dairy product
smażyć
rozpocznij naukę
fry
zetrzeć
rozpocznij naukę
grate
długi termin przydatności
rozpocznij naukę
long-life
mikser
rozpocznij naukę
mixer
owies
rozpocznij naukę
oats
łatwo psujący się
rozpocznij naukę
perishable
kroic na plasterki
rozpocznij naukę
slice
przekąska
rozpocznij naukę
snack
soja
rozpocznij naukę
soya
mieszac
rozpocznij naukę
stir
zamiennik
rozpocznij naukę
substitue
kolacja
rozpocznij naukę
supper
tofu
rozpocznij naukę
tofu

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.