jakies gówno

 0    13 fiszek    jakubmatano2pl
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie język polski Odpowiedź język polski
Zagrożenia: Mikrobiologiczne
rozpocznij naukę
bakterie (np. Salmonella), wirusy, grzyby, pasożyty
Zagrożenia: Chemiczne
rozpocznij naukę
substancje chemiczne, takie jak pestycydy, metale ciężkie, resztki środków ochrony roślin
Zagrożenia: Fizyczne
rozpocznij naukę
ciała obce w żywności, np. kawałki szkła, metalu, plastiku.
Zagrożenia: Alergenne
rozpocznij naukę
składniki wywołujące reakcje alergiczne u niektórych osób (np. gluten, orzechy).
Co to GHP?
rozpocznij naukę
Dobra Praktyka Higieniczna
Co to GMP?
rozpocznij naukę
Dobra Praktyka Produkcyjna
Co to GLP?
rozpocznij naukę
Dobra Praktyka Laboratoryjna
Co to HACCP?
rozpocznij naukę
Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontrolne
Co to QACCP?
rozpocznij naukę
Krytyczne Punkty Kontrolne Jakości
Co to ISO?
rozpocznij naukę
Międzynarodowa Organizacja Normalizacyjna
Co to TQM?
rozpocznij naukę
Kompleksowe Zarządzanie Jakością
Zagrożenia: Biologiczne
rozpocznij naukę
Szkodniki, np. gryzonie, owady, robaki
Od kiedy HACCP obowiązuje w polsce?
rozpocznij naukę
1 stycznia 2006 roku, na podstawie rozporządzenia 852/2004 WE z 29 kwietnia 2004 roku

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.