unit 4

 0    29 fiszek    majagrzankowska
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
morele
rozpocznij naukę
apricots
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
burak
rozpocznij naukę
beetroot
mdły
rozpocznij naukę
bland
kapusta
rozpocznij naukę
cabbage
posiekać
rozpocznij naukę
chop up
tłusty
rozpocznij naukę
fatty
jędrny
rozpocznij naukę
firm
smażyć
rozpocznij naukę
fry
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
składniki
rozpocznij naukę
ingredients
chudy
rozpocznij naukę
lean
łagodny
rozpocznij naukę
mild
omlet
rozpocznij naukę
Omelette
rzodkiewka
rozpocznij naukę
radish
surowy
rozpocznij naukę
raw
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
zgniły
rozpocznij naukę
rotten
plaster/kromka
rozpocznij naukę
slice
przystawka
rozpocznij naukę
starter
kukurydza
rozpocznij naukę
sweetcorn
nie dojrzały
rozpocznij naukę
unripe
białko
rozpocznij naukę
protein
suszony
rozpocznij naukę
dried
grymaśny
rozpocznij naukę
fussy
winogro
rozpocznij naukę
grape
podgrzać
rozpocznij naukę
heat
dietetyk
rozpocznij naukę
nutritionist
wlać
rozpocznij naukę
pour

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.