Moja lekcja

 0    54 fiszki    guest3533794
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
morela
rozpocznij naukę
apricot
jagody
rozpocznij naukę
blueberries
żurawina
rozpocznij naukę
cranberry
jeżyna
rozpocznij naukę
blackberry
czarna porzeczka,
rozpocznij naukę
black currant,
koperek
rozpocznij naukę
dill
zielona cebulka
rozpocznij naukę
green onion
szczypiorek
rozpocznij naukę
chives
pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
natka
rozpocznij naukę
greens
seler
rozpocznij naukę
a celery
fasola
rozpocznij naukę
bean
groszek
rozpocznij naukę
peas
cukinia
rozpocznij naukę
zucchini
rabarbar
rozpocznij naukę
rhubarb
por
rozpocznij naukę
a leek
kalarepa
rozpocznij naukę
turnip
rzodkiewka
rozpocznij naukę
a radish
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
pork
rozpocznij naukę
wieprzowina
dziczyzna
rozpocznij naukę
venision
jagniecina
rozpocznij naukę
lamb
drób
rozpocznij naukę
poultry
kotlet
rozpocznij naukę
meat loaf
mięso mielone
rozpocznij naukę
mince meat
udko
rozpocznij naukę
chicken thigh
zapiekanka
rozpocznij naukę
Casserole
tuńczyk
rozpocznij naukę
a tuna
śledź
rozpocznij naukę
a herring
węgorz
rozpocznij naukę
eel
pstrąg
rozpocznij naukę
a trout
dorsz
rozpocznij naukę
a cod
tygrysie krewetki
rozpocznij naukę
tiger shrimp
małe krewetki
rozpocznij naukę
small shrimp
homar
rozpocznij naukę
lobster
słodka śmietanka
rozpocznij naukę
sweet cream
kwaśna śmietanka
rozpocznij naukę
sour cream
kremówka
rozpocznij naukę
cream-cookie
żółty ser
rozpocznij naukę
cheese
serek wiejski
rozpocznij naukę
cottage cheese
ser tarty
rozpocznij naukę
grated cheese
majonez
rozpocznij naukę
mayonnaise
sos
rozpocznij naukę
sauce
nadzienie
rozpocznij naukę
filling
kruszonka
rozpocznij naukę
sprinkles
cukier puder
rozpocznij naukę
custard sugar
proszek do pieczenia
rozpocznij naukę
baking powder
imbir
rozpocznij naukę
ginger
tymianek
rozpocznij naukę
thyme
rozmaryn
rozpocznij naukę
rosemary
szałwia
rozpocznij naukę
sage
mięta
rozpocznij naukę
mint
chrzan
rozpocznij naukę
horseradish
liść laurowy
rozpocznij naukę
bay leaf

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.