FCE- FOOD AND COOKING

 0    50 fiszek    turca1277
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie English Odpowiedź English
ADITIVO
rozpocznij naukę
ADDITIVE
HORNEAR (BREAD-CAKE)
rozpocznij naukę
BAKE
BATIR
rozpocznij naukę
BEAT
AMARGO
rozpocznij naukę
BITTER
HERVIR
rozpocznij naukę
BOIL
MASTICAR
rozpocznij naukę
CHEW
PICAR
rozpocznij naukę
CHOP
CANELA
rozpocznij naukę
CINNAMON
PEOPLE WHO DO NOT EAT MEAT OR FISH
rozpocznij naukę
VEGETARIAN
ADEREZO
rozpocznij naukę
DRESSING
HARINA
rozpocznij naukę
FLOUR
FREIR
rozpocznij naukę
FRY
SARTÉN
rozpocznij naukę
FRYING PAN
not good for you because it has a lot of salt, sugar or fat
rozpocznij naukę
JUNK
RALLAR
rozpocznij naukę
GRATE
COCINAR A LA PARRILLA
rozpocznij naukę
GRILL
GOOD FOOD WITH LOTS OF FLAVOUR
rozpocznij naukę
TASTY
UNTABLE BAJAS CALORIAS
rozpocznij naukę
LOW-CALORIE SPREAD
PLATO PRINCIPAL
rozpocznij naukę
MAIN COURSE
PRODUCTS PRODUCED WITH MILK
rozpocznij naukę
DAIRY
MOHOSO
rozpocznij naukę
MOULDY
FIDEOS DE SEMOLA
rozpocznij naukę
NOODLES
NUEZ MOSCADA
rozpocznij naukę
NUTMEG
HORNO
rozpocznij naukę
OVEN
MEAT FROM BIRD
rozpocznij naukę
POULTRY
VERTER
rozpocznij naukę
POUR
RECETA
rozpocznij naukę
RECIPE
WITH A HOT STRONG FLAVOUR
rozpocznij naukę
SPICY
ALREADY COOKED
rozpocznij naukę
PRE-COOKED
PODRIDO
rozpocznij naukę
ROTTEN
AZAFRAN
rozpocznij naukę
SAFFRON
OLLA
rozpocznij naukę
SAUCEPAN
PORCIÓN
rozpocznij naukę
SERVING
DESMENUZAR
rozpocznij naukę
SHRED
HERVIR A FUEGO LENTO
rozpocznij naukę
SIMMER
SORBER
rozpocznij naukę
SIP
REBANADA
rozpocznij naukę
SLICE
AGRIO/ACIDO
rozpocznij naukę
SOUR
meat from a bird which is bigger than a chicken
rozpocznij naukę
TURKEY
NOT COOKED
rozpocznij naukę
RAW
ESPOLVOREAR
rozpocznij naukę
SPRINKLE
OLD AND BAD. NOT FRESH
rozpocznij naukę
STALE
ALMIDÓN
rozpocznij naukę
STARCH
REVOLVER
rozpocznij naukę
STIR
TRAGAR
rozpocznij naukę
SWALLOW
RICO/SABROSO
rozpocznij naukę
TASTY
PRESERVED BY BECOMING VERY COLD
rozpocznij naukę
FROZEN
TOSTAR
rozpocznij naukę
TOAST
LEVADURA
rozpocznij naukę
YEAST
HORNEAR (MEAT)
rozpocznij naukę
ROAST

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.