Diana

 0    22 fiszki    michaleks14s
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
azotyn sodu
rozpocznij naukę
Sodium Nitrite
peklowanie mięsa
rozpocznij naukę
meat-curing
wydłużenie okresu przydatności do spożycia
rozpocznij naukę
shelf life extension
tlenek azotu
rozpocznij naukę
nitric oxide
nadtlenek azotu
rozpocznij naukę
peroxinitrite
ze względu na
rozpocznij naukę
by virtue of
korzystne właściwości
rozpocznij naukę
beneficial properties
zamiennik
rozpocznij naukę
substitute
znaczne ilości
rozpocznij naukę
substantial levels
sałata
rozpocznij naukę
a lettuce
pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
rukola
rozpocznij naukę
arugula
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
burak
rozpocznij naukę
beetroot
uzyskać
rozpocznij naukę
obtain
pozostałość
rozpocznij naukę
the residual
mikrobiologiczne psucie się
rozpocznij naukę
microbial spoilage
przechowywanie
rozpocznij naukę
storage
znaczący
rozpocznij naukę
significant
dokładna ilość/poziom
rozpocznij naukę
precise level
ograniczenie
rozpocznij naukę
restriction
wysoka zawartość
rozpocznij naukę
high content

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.