Moja lekcja

 0    30 fiszek    guest3795220
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
jęczmień
rozpocznij naukę
barley
chleb orkiszowy
rozpocznij naukę
spelt bread
bagietka
rozpocznij naukę
French bread
chleb krojony
rozpocznij naukę
sliced bread
chleb żytni
rozpocznij naukę
rye bread
chleb razowy
rozpocznij naukę
wholemeal bread
bułka tarta
rozpocznij naukę
breadcrumbs
kasza gryczana
rozpocznij naukę
buckwheat
skórka chleba
rozpocznij naukę
bread crust
owies
rozpocznij naukę
oats
owsianka
rozpocznij naukę
Porridge
żyto
rozpocznij naukę
rye
pszenica
rozpocznij naukę
wheat
maslanka
rozpocznij naukę
buttermilk
ser
rozpocznij naukę
cheese
ser plesniowy
rozpocznij naukę
blue cheese
ser topiony
rozpocznij naukę
processed cheese
twarożek
rozpocznij naukę
cottage cheese
serek śmietankowy
rozpocznij naukę
cream cheese
twaróg
rozpocznij naukę
curd cheese
starty ser
rozpocznij naukę
grated cheese
ser żółty
rozpocznij naukę
hard cheese
parmezan
rozpocznij naukę
Parmesan
ser miękki
rozpocznij naukę
soft cheese
mleko
rozpocznij naukę
milk
mleko odtłuszczone
rozpocznij naukę
skim milk
mleko sojowe
rozpocznij naukę
soy milk
mleko skondensowane
rozpocznij naukę
condensed milk
mleko pasteryzowane
rozpocznij naukę
pasteurised milk
mleko w proszku
rozpocznij naukę
powdered milk

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.