prxymiotniki opisujacy jedxenie

 0    52 fiszki    guest3788783
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
posiekany
rozpocznij naukę
chopped
drobno posiekany
rozpocznij naukę
finely chopped
chrupki
rozpocznij naukę
crunchy
bez nabiału
rozpocznij naukę
dairy-free
pyszny
rozpocznij naukę
delicious
ohydny
rozpocznij naukę
disgusting
suchy
rozpocznij naukę
dry
tłusty
rozpocznij naukę
fatty
świeży
rozpocznij naukę
fresh
bezglutenowy
rozpocznij naukę
gluten-free
starty
rozpocznij naukę
grated
ostry
rozpocznij naukę
hot
soczysty
rozpocznij naukę
juicy
łagodny
rozpocznij naukę
mild
apetyczny az slinka cieknie
rozpocznij naukę
mouth-watering
zbyt dlugo gotowany
rozpocznij naukę
overcooked
niedosmażony krwisty o steku
rozpocznij naukę
rare
surowy
rozpocznij naukę
raw
wytrawny slony
rozpocznij naukę
savoury
krojony o chlebie w plasterkach
rozpocznij naukę
sliced
wędzony
rozpocznij naukę
smoked
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
pikantny
rozpocznij naukę
spicy
bezcukrowy
rozpocznij naukę
sugar-free
słodki
rozpocznij naukę
sweet
smaczny
rozpocznij naukę
tasty
gęsty
rozpocznij naukę
thick
twardy
rozpocznij naukę
tough
niedosmażony
rozpocznij naukę
underdone
dobrze wysmażony
rozpocznij naukę
well-done
pyszny pycha
rozpocznij naukę
yummy
roztrzepany o jajku
rozpocznij naukę
beaten
gumowaty
rozpocznij naukę
chewy
skondensowany o mleku
rozpocznij naukę
condensed
kremowy
rozpocznij naukę
creamy
chrupiący
rozpocznij naukę
crusty
z wilnego chowu
rozpocznij naukę
free-range
świeżo zmielony
rozpocznij naukę
freshly -ground
na twardo (o jajku)
rozpocznij naukę
hard-boiled
rozpuszczalny
rozpocznij naukę
instant
chudy (o mięsie)
rozpocznij naukę
lean
mielony o mięsie
rozpocznij naukę
minced
odpychający
rozpocznij naukę
off-putting
tłusty o rybie
rozpocznij naukę
oily
ekologiczny
rozpocznij naukę
organic
pasteryzowany
rozpocznij naukę
pasteurized
przepyszny
rozpocznij naukę
scrumptious
odtluszczony (o mleku, jogurcie)
rozpocznij naukę
skimmed
na miekko (jajko)
rozpocznij naukę
soft-boiled
czerstwy (o pieczywie)
rozpocznij naukę
stale
miękki, kruchy
rozpocznij naukę
tender
pełnoziarnisty, razowy
rozpocznij naukę
wholemeal

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.